({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Falköpings kommun

Bo och äta på berget

På Mösseberg kan du äta en härlig middag, ta ett dopp i utomhuskällorna på SPA-avdelningen, sova i en skön hotellsäng, fika med vacker utsikt eller bo naturnära i campingens stugor.

 

Mössebergs Camping och Stugby

Här kan du bo i fina självhushållsstugor eller på campingen med egen husvagn eller husbil. Här har du en fantastisk utsiktöver Falbygden. Omgivningarna kring Mössebergs Camping har massor att erbjuda, både för livsnjutaren, naturmänniskan, den leksugne och idrottaren. Både motionsspåren, skidbacken och badplatsen ligger nära campingen. I campingens servicebutik kan du under högsäsong bland annat köpa glass, kaffe och dricka. Här kan du hyra en frisbee och ge dig ut i den fina discgolfbanan eller låna fritidsartiklar som boule, sparkcykel och gåstavar med mera.


Kurorten Mösseberg

Låt kropp och själ få vila och stimulans i en vacker miljö. På Kurorten Mösseberg kan du njuta av olika behandlingar som klassisk massage, hot stone massage, kurbad, fotbehandlingar, manikyr och ett antal underbara ansiktsbehandlingar. Efter en avkopplande dag kan du äta en härlig middag på Arvids Restaurang & Bar för att sedan somna gott.

Fotograf: Sebastian Streith

Mössebergsgården

På sluttningen av Mösseberg, med vacker utsikt över staden ligger Mössebergsgården. En mötesplats för såväl konferensgäster som fikasugna människor. I caféet värnar de om lokala råvaror och närproducerade smaker. De erbjuder ett stort sortiment av hembakade kakor och bullar, konditoribitar och goda smörgåsar. Kaffet är ekologiskt och rättvisemärkt. På sommaren kan du även köpa lokalt producerad glass.

Fotograf: Falköpings kommun

 

Läs mer