({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Sebastian Streith

Boendepaket och erbjudande - Vinter

Bo i trevliga stugor med vacker utsikt och närhet till backen eller på härligt SPA-hotell med alla bekvämligheter. Här kommer några erbjudanden och paket för ett vintrigt Falköping!

Mössebergs Camping och Stugby

Här kan du bo i fina självhushållsstugor, vissa med bastu. Har du egen husbil eller husvagn finns det plats på campingen. Här har du en fantastisk utsiktöver Falbygden och både skidspåren och skidbacken ligger nära.

Vintererbjudande
Specialpris på stugor under perioden 7 december – 7 februari och 22 februari – 7 mars, med förutsättning att skidanläggningen är öppen, annars gäller ordinarie stugpriser. Dessutom 10 % rabatt på Skipass och skiduthyrning i samband med vistelsen. 

Läs mer och boka här!

 

Fotograf: Tuana Fridén

Kurorten Mösseberg

Efter en fartfylld dag i backen kan du njuta av olika behandlingar som klassisk massage, kurbad, fotbehandlingar eller bara sitta i de varma poolerna. På kvällen kan du äta en härlig middag på Arvids Restaurang & Bar för att sedan somna gott i hotellets sköna sängar. Det tar ca 7 minuter med bil till Mössebergsbacken från kurorten. 

Erbjudande - Lovpaket
Under loven erbjuder Kurorten ett paket med hotellrum, tvårätters middag, frukostbuffé och entré till SPA Mösseberg. Dessutom ges 10% rabatt på skipass och hyra av utrustning i Mössebergsbacken, Falköping Alpin.

Läs mer och boka här!

 

Fotograf: Kurorten Mösseberg


Fler förslag på boenden hittar du här!

Tillbaka till vinterportalen