({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Sebastian Streith

  • Fotograf: Sebastian Streith

  • Fotograf: Sebastian Streith

Cykla i Falköping

Kombinera motion med spännande upptäcktsfärder över det vackra och historiska landskapet vid Falköping. Planerar du att cykla i eller runt Falköping får du här lite tips på vägen.

Cykelkarta

I vår cykelkarta finner du förslag på vackra cykelturer på Falbygden.
Ge dig ut på spännande upptäcktsfärder, finn nya Cykelkarta Falköpingvägar till jobbet eller få uppslag till nya träningsrundor. På cykelkartan finner du också QR-koder som leder till information om boende, mat, och aktiviteter.

Kartan finns att köpa på Turistbyrån, Stora torget 11 eller Akademibokhandeln Falköping, Hotell Ranten, Racerdepån, Rasta Falköping, Ekehagens Forntidsby och Mössebergs Camping. 

Pris 20:-

 

Cykelcentrum

Webbsidan cykelcentrum.nu är en perfekt mötesplats för dig som gillar cykel. Här kan du boka  ditt cykelpaket och få förslag på olika träningsrundor i det öppna landskapet, på de utmanande platåbergen och de skönt slingrande vägarna. Varför inte en utmanande tur på Mösseberg som MTB-åkare, där det är omväxlande stigar, grönt och lummigt. 

Ätradalsleden

Upplev Ätradalsleden på cykel i en miljö där variationen i naturen är stor med öppna landskap, milsvida skogar och närhet till vatten. Cykelleden slingrar sig fram mellan Falköping och Falkenberg och bjuder på både natur som kulturuppplevelser. Sträckan är totalt 197 km, där 146 km är på banvall och resten på naturskön landsväg som slingrar sig genom naturreservat. Karta över Ätradalsleden finner du på Turistbyrån.

Cykelaffär/service

I cykelaffären Racerdepån kan du köpa cyklar och tillbehör eller serva din cykel. De har även cykeluthyrning.
Adress: Lönnerbladsgatan 10, Falköping
Tel: 0515-71 14 30

Pumpmöjligheter

Behöver du pumpa din cykel? Pumpmöjligheter finns b la. på Järnvägstorget, Falköping.

Betongpark

På Garvis Carlssons väg, mellan Odenhallen och Odenplan finns en betongpark för skateboard, inlines, BMX och kickbike. Inriktningen är street med inslag av ramp- och poolsektioner, trappor och räcken. 

Mer cykelupplevelser i västsverige hittar du på www.vastsverige.com/naturupplevelser/cykla

Destination