({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Husbil / ställplatser i Falköping

Här är några tips till dig som reser med husbil till Falköping.

Parkering:

Vid parkering i centrum skall parkeringsskiva användas på vissa parkeringsplatser. Skivan går att köpa på Turistbyrån, Stora torget 11 eller i butikerna i centrum. Pris 25:-

Ställplatser:

Mössebergs Camping & Stugby

www.mossebergscamping.se
Sommartid finns i direkt anslutning till Mössebergs camping en ställplats utan el. Ställplatsen erbjuder tillgång till servicehus, tömning av gråvatten och det går även att fylla på färskvatten.
Pris 100 kr/natt. Campingplats 245 kr / natt inkl el. 

Uppställningsplatser för husbilar utanför Falköpings tätort

Löfwings Ateljé och Krog

www.lofwings.se
Stor parkeringsyta. Kostnad 100 kr/natt då ingår el. Tillgång till vatten men inget avlopp. Toaletterna är öppna under ordinarie öppettider (se hemsidan.)

Wrågården

www.wragarden.se
Det finns tre anlagda platser för övernattning med husbil. Stor parkeringsyta, toaletter, tillgång till vatten men inget avlopp. Pris: 100 kr utan el, 150 kr med el.

Ålleberg

https://www.facebook.com/allebergcaferestaurang/
Här finns möjlighet till camping med ett antal el-platser. Toalett och dusch finns i närliggande byggnad. 40 ställplatser varav 30 elplatser finns.
Kostnad 100 kr/natt, med el tillkommer 50 kr/natt
Öppet 2019: Från 5 april-30 sep 

Falköpings Golfklubb

www.falkopingsgk.com
Tillgång till dusch, toalett och omklädningsrum under klubbens ordinarie öppettider.
(Se webbsida) Det finns möjlighet till el, men ej tömning av gråvatten. Restaurang finns på golfklubben.
Kostnad: 100 kr / natt vid golfspel.  200 kr / natt för de som inte spelar golf.

Ekehagens Forntidsby

www.ekehagen.se
Fyra stycken ställplatser med tillgång till el. Ej tömning av gråvatten.Tillgång till toalett och påfyllning av vatten. Dusch mot en avgift. Öppet maj -oktober. Kostnad: 150 kr/ natt.

 Åsle Tå

www.asleta.se
Husbilsuppställning på Åsle tås parkering. Under din vistelse får du tillgång till toaletter, dusch, el, vatten och fri wi-fi, men dock ingen möjlighet att tömma gråvatten.
Kostnad: 200 kr /natt inkl.1 st entrébiljett (värde 50 sek)

Lönerns Fisketurism

www.lonernfisketurism.se/
Vid sjön finns en ställplats för ett mindre antal husbilar. Vi bedriver inte någon regelrätt campingverksamhet utan gästen får lov att stanna i mån av plats en eller två nätter. Vi tar ut en avgift på 100 kr av gäster som stannar över natt med husbil för att täcka en del av våra utgifter för områdets skötsel och anordningar. Ställplatsen saknar faciliteter som el och färskvatten men har en härlig utsikt över Lönern. 

Cesarstugan

www.cesarstugan.se
Vid Cesarstugan finner ni ställplats skyddad och i unik och naturskön miljö. Vi har ännu inte servicehus, men kan erbjuda vatten, och då vi har öppet verksamheten även toalett.
El går att lösa mot tillägg. På gården finns restaurang, café, bageri, handelsbod och muséet "Bondens År". Se webbsida för öppettider!
Pris 150 kr/natt