({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

01
aug
-
15
aug

Sommargatan
Falköping

Aktiviteter på Köttorget

I sommar öppnar vi åter igen Sommargatan i centrum – en gata fylld av aktiviteter för alla åldrar och en plats för att koppla av och ha roligt.

I år har Sommargatan flyttat till Köttorget. Där erbjuder vi en trevlig miljö för utevistelse och aktiviteter. Det blir pop-up-servering med Nya Konditoriet, litteraturaktiviteter med Harry Potter-tema, sportyta, vikingautställning och sandstrand med mera. Aktivitetskarta och mer info!

Vi hoppas och tror att besöken på gatan sprids ut över dagarna och under perioden så att vi inte blir för många som vistas där samtidigt. Tänk på att hålla avstånd och att alla har ett eget ansvar för minska smittspridning. Falköpings kommunen följer noga utvecklingen av coronaviruset covid-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Kontaktinformation

Falköpings kommun

52181 Falköping


Telefon: +46 515 88 50 00


Hemsida: Till hemsida