({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Pojke som åker linbana, pappan står i bakgrunden.

    Sommar i Falköping

Upplev fartfyllda aktiviteter, hitta ut i naturen och besök spännande besöksmål på hemmaplan. Här har vi samlat aktiviteter i Falköping i sommar, låt dig inspireras!

Sommargatan

En gata i centrum fylld av aktiviteter för alla åldrar och en plats för att koppla av och ha roligt.

Digital Tipsrunda

Shoppingrundan, Mössebergs djurpark, Motionsrundan och Kyrkrundan är några av namnen på årets digitala tipsrundor. Det finns 9 rundor att välja på.

Mösseberg

Friluftsområde med vacker utsikt över Falköping och Falbygden. Här kan du vandra, springa, spela discgolf, besöka djurparken och utsiktstornet eller cykla mountainbike. ...

Använd gärna denna sida som inspiration, besök det som går och som känns säkert och spara det andra till senare. Om det är trångt på ett besöksmål så finns det alltid fler att välja bland! Tänk på att hålla avstånd till varandra både ute och inne. Följ de restriktioner som finns. Trevlig sommar!