Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Pr

Musik i Cirkus Cirkus

I Cirkus Cirkus kommer du nära artisterna. Välkommen in i det stora cirkustältet på Hojumstunet och upplev bra musik i ett intimt format. Fri entré.

Smith & Thell

Mary Jane Smith och Victor Thell träffades på ett musikevenemang i sin hemstad Helsingborg och föll pladask för varandras musikaliska lust. Därefter tog det några år, ett par singlar, och ett stort antal timmar i studion för Smith & Thell att hitta fram till sitt eget uttryck. Inspirerade av Björk, Alanis Morisette, Bon Iver och Mumford & Sons har gruppen hittat hem i sitt unika country-influerade popsound. Med dunderhiten ”forgive me friend” slog de igenom stort och låg etta på Svensktoppen under våren.

Fotograf: Morgan Norman

Eric Gadd

Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora, har Grammisbelönats många gånger om. Under 2017 firade Eric Gadd 30 år som artist och i höstas var Gadd en av deltagarna i tv-programmet Så mycket bättre.

Fotograf: Tash McCammon

Kaurna Cronin & Band

Hela vägen från Australien kommer Kaurna Cronin, ett nytt stjärnskott på den australiensiska musikscenen. Det rör sig om glödande folkmusik, berättelser om det stora och det lilla – allt presenterat med ett rejält driv och stor musikalitet. Karuna Cronin har vunnit massor av priser och anses vara en av Australiens mest lovande unga artister.

Bröderna Norberg

Bröderna Daniel och Emil Norberg driver bland annat två större svenskspråkiga YouTube-kanaler. Under 2016 tog bröderna emot utmärkelserna "Årets Webbhumor" och "Sveriges mest visade klipp" 2016. Bland annat är de kända för sin succé med sina parodier på Melodifestivalen.