Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Artist spelar för publik i Cirkus Cirkus tältet

Musik i Cirkus Cirkus

I Cirkus Cirkus kommer du nära artisterna. Välkommen in i det stora cirkustältet på Hojumstunet och upplev bra musik i ett intimt format. Fri entré.

Artist presenteras inom kort

När? Lördag 20 juli kl. 18.15
Var? Cirkus Cirkus, Hojumstunet
Fri entré

 

Artisten Eric Gadd under Fallens Dagar

Eric Gadd

Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora, har Grammisbelönats många gånger om. Under 2017 firade Eric Gadd 30 år som artist och i höstas var Gadd en av deltagarna i tv-programmet Så mycket bättre.

När? Lördag 20 juli kl 19.00
Var? Hojumstunet
Fri entré

Artisten Kaurna Cronin under Fallens Dagar

Kaurna Cronin & Band

Hela vägen från Australien kommer Kaurna Cronin, ett nytt stjärnskott på den australiensiska musikscenen. Det rör sig om glödande folkmusik, berättelser om det stora och det lilla – allt presenterat med ett rejält driv och stor musikalitet. Karuna Cronin har vunnit massor av priser och anses vara en av Australiens mest lovande unga artister.

När? Söndag 21 juli kl 18.15
Var? Hojumstunet
Fri entré

Artisterna Smith och Thell

Smith & Thell

Mary Jane Smith och Victor Thell träffades på ett musikevenemang i sin hemstad Helsingborg och föll pladask för varandras musikaliska lust. Därefter tog det några år, ett par singlar, och ett stort antal timmar i studion för Smith & Thell att hitta fram till sitt eget uttryck. Inspirerade av Björk, Alanis Morisette, Bon Iver och Mumford & Sons har gruppen hittat hem i sitt unika country-influerade popsound. Med dunderhiten ”forgive me friend” slog de igenom stort och låg etta på Svensktoppen under våren.

När? Söndag 21 juli kl 19.30
Var? Hojumstunet
Fri entré

Artisterna Bröderna Norberg på Fallens Dagar

Tips! Humorshow med Bröderna Norberg

Barnprogram som även passar vuxna! Fallens Dagar presenterar stolt bröderna Daniel och Emil Norberg, prisbelönta och älskade för sina humorsketcher exempelvis parodierna på Melodifestivalen. Garanterat skrattfest i Cirkus Cirkus.

När? Söndag 21 juli kl. 12.15
Var? Cirkus Cirkus, Hojumstunet
Fri entré