({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Joachim Nywall

Kraftprovet - Utmanade lopp bland fall och slussar

Ett lopp bland fall och slussar i Trollhättan för både glada motionärer & elitlöpare.

Fredag 20 juli arrangeras den 33:e upplagan av Kraftprovet och alla som deltar kan se fram emot en unik löpupplevelse i sluss- och fallområdet. Utefter hela banan möts du av en härlig stämning med mycket musik. Tävlingen genomförs traditionsenligt i upptakten på Fallens Dagar och är starten på tre dagars feststämning i Trollhättan!

Som vanligt förväntas ett flertal internationella elitlöpare bland alla positiva och glada motionärer som kämpar sig runt den natursköna banan. Täta åskådarled finns på plats för att följa löparna när de passerar broar, slussar och kraftverk på sin väg mot målet där medaljen väntar.

Genom samarbetet med Lidingöloppet on Tour erbjuder Kraftprovet seedningsmöjlighet till Lidingöloppet.

Företagskampen

Alla företag där minst 5 löpare fullföljer Kraftprovet deltar i lagtävlingen Företagskampen. Snitt-tiden på de fem bästa löparna räknas fram och det företag med lägst snitt tid koras till segrare och erhåller pris. Kommer ert företag delta i Företagskampen? Då är det viktigt att ni utser en löpare till lagledare som tillsammans med sina lagkamrater tar emot pris, ära och publikens jubel vid eventuell vinst.

Nyhet - Spring för livet

En nyhet för i år är ett samarbete med Mind. För varje startande i Slussprovet 6 km (Män och Kvinnor) går 50 kr direkt till insamlingen ”Spring för livet”. Om du själv vill skänka en slant så kan du göra det via samma insamling. Gåvorna går till Minds arbete med att förebygga psykisk ohälsa och att förhindra självmord.

Nyhet - Dubbelprovet

En annan nyhet är "Dubbelprovet" där du springer både Slussprovet och Kraftprovet. Starten på Slussprovet (6km) är kl. 14.40 och Kraftprovet kl. 16.10, så det finns gott om tid för återhämtning. Tröja och priser skänks av våra samarbetspartners Colorama/Kese Måleri i Trollhättan. I och med att även Slussprovet ingår är du också med och bidrar till insamlingen ”Spring för livet”.

När? Fredag 20 juli
Var? Start/mål vid Hansenplatsen.
Anmälan: www.kraftprovet.se