({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Borås Camping Saltemad
Borås

En av Sveriges största citycampingar

Några dagar på Borås Camping i den västsvenska textilstaden bjuder på fina sommarminnen. Njut av vacker natur, upplev äventyr i Borås Djurpark, paddla kanot på Viskan eller spela biljard i aktivitetsrummet. Borås Camping är en av Sveriges största city campingar med 384 campingtomter, 66 stugor vandrarhem med 44 bäddar, sex servicehus och tre lekplatser.

Alltid något att göra

På Borås Camping Saltemad med omnejd finns det alltid något att göra. Här finns lekrum för barnen, fiskeplatser och andra aktiviteter. I Borås finns det ännu mer att göra och upptäcka. I Borås Djurpark kan du bland annat se björnar, geparder och elefanter. Besök parkens Simbaland och låt barnen leka på lekplatsen och se roliga föreställningar. Stadsparksbadet bjuder på badäventyr för hela familjen. Precis utanför campingområdet ligger Rya Åsar där du kan vandra och njuta av naturen. 500 meter från campingen kan du shoppa och äta i shoppingcentret Knalleland.

Borås Camping är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Campingen är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Kontaktinformation

Borås Camping / Saltemad

Campinggatan 25

503 13 BORÅS


Telefon: +46 333 532 80


E-post: info@borascamping.se

Hemsida: borascamping.se