({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Anders Säldemark

Dyk-Leif
Hamburgsund

Boende och dykutfärder till Väderöarna

Dyk-Leif kör heldagsutflykter till vattnen kring Väderöarnas naturreservat året runt, och visar det bästa Bohuslän har att erbjuda såväl under som över vattenytan. Efter en fantastisk dykdag kan du bo över i Hamburgsund, njuta av solnedgången och koppla av i den härliga bastun.

Dykutfärder till Väderöarna

Väderöarna är Sveriges västligaste ögrupp och består av hundratals kobbar och skär. Här finns ett av Sveriges två levande korallrev och Väderöarna anses som ett av landets mest värdefulla havsområden. Det är en fantastiskt fin naturdykplats som passar alla, och dagen består av två dyk från specialbyggda och säkra dykbåtar. Mellan dyken avnjuts en härlig lunch i en av alla mysiga naturhamnar som finns. Utfärder sker dagligen med utgångspunkt från Hamburgsund.

  • Fotograf: Anders Säldemark

Övernattning i Hamburgsund

Uppe på Kvarnberget med utsikt över Hamburgsund kan du koppla av i dubbel- eller flerbäddsrum efter en spännande dag ute på havet. Här finns tillgång till bastu, en härlig terrass och frukost, lunch och middag erbjuds.

Kontaktinformation

Kvarnbergsvägen 23

457 45 Hamburgsund


Telefon: +46 70 627 35 36


E-post: info@dykleif.se

Hemsida: dykleif.se/