Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Pensionat Styrsö Skäret
Styrsö

Boende som andas skärgårdshistoria

Att bo här är som att förflytta sig ett sekel tillbaka i tiden – hela huset andas skärgårdshistoria. Pensionatet ligger bara ett stenkast från havet och utsikten från matsal och terrass är storslagen. Vintertid sprakar brasan i finrummet och under sommarkvällarna kan du njuta av en skärgårdslunch i den grönskande trädgården.

Somna gott i gammaldags atmosfär

På Pensionat Styrsö Skäret kan du slappna av i en gammaldags atmosfär. Alla gästrum är unika och personligt inredda. Några är romantiska med spets och brodyr, andra maritima med antikviteter som vittnar om livet till sjöss. Önskar du se mer av övärlden efter en god natts sömn kan du låna en av pensionatets cyklar och ge dig ut på havsnära vägar och stigar.

  • Fotograf: Lina Börjesson

  • Fotograf: Styrsö Skäret

  • Pensionat Styrsö Skäret

Meny med havskaraktär

Oavsett årstid och hur havets vindar blåser, är utsikten från restaurangen lika hänförande. Närheten till havet sätter också sin karaktär på menyn. Här bjuds du på dagens fångst och salta skaldjur men också ekologiska kötträtter och vegetarisk mat. Maten tillagas av ekologiskt närproducerade och KRAV-märkta råvaror. Restaurangen är certifierad enligt Smaka på Västsverige. Denna certifiering samlar restauranger, producenter och gårdsbutiker som erbjuder hållbara och genuina västsvenska produkter och matupplevelser baserade på säsongsbetonade lokala råvaror.

Stora och små sällskap

Pensionatet lämpar sig både för det stora och det lilla sällskapet, konferensgruppen lika väl som familjemiddagen. 

Styrsö Skäret är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Pensionatet är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Kontaktinformation

Pensionat Styrsö Skäret

Skäretvägen 53

43084 Styrsö


Telefon: +46 31 97 32 30


E-post: Skicka E-post

Hemsida: pensionatskaret.se/