({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Stefan Edetoft

Spira Food
Göteborg

Riktig mat på ett enkelt sätt

Spira Food levererar riktigt bra mat, lagad från grunden med närodlade råvaror, på ett enkelt sätt. Med eller utan sin food truck kan Spiras kockar ta sig dit du vill för att vara på plats när och där du behöver en bra och engagerad catering.

Med eller utan food truck

Mitt i Göteborg, i skogen eller på eventet. Du kan boka Spira Food med eller utan food truck till såväl festen som konferensen. Bjud gäster och kollegor på allt från spännande bufféer och nytänkande julbord till affärsluncher och romantiska bröllopsmiddagar. Spiras kockar har gedigen erfarenhet från flera av de främsta köken i Sverige. Inget lämnas åt slumpen och målet är att allt de gör ska vara fulländat både i smak och upplevelse.

  • Fotograf: Bodil Bergqvist

  • Fotograf: Bodil Bergqvist

Certifierad leverantör

Spira Food är en KRAV-certifierad cateringleverantör som skapar matupplevelser som både smakar gott och gör gott för miljön. Spira Food är också certifierad enligt Smaka på Västsverige. Certifieringen samlar restauranger, producenter och gårdsbutiker som erbjuder hållbara och genuina västsvenska produkter och matupplevelser baserade på säsongsbetonade lokala råvaror.

Kontaktinformation

Spira Food

Gropegårdsgatan 10

417 15 Göteborg


Telefon: +46 707 80 84 14


E-post: info@spirafood.se

Hemsida: spirafood.se/