({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Walona Charter
Göteborg

Båtturer i Göteborgs skärgård

Välkommen ombord på M/S Walona och upplev den västsvenska skärgården från sin bästa sida. Walona gör reguljära turer till den vackra ön Vinga, kvällskryssningar med räkbuffé och charterturer enligt dina önskemål.

Upptäck Vinga

Med skärgårdsbåten M/S Walona tar du dig smidigt och bekvämt ut till Vinga. Ön, som ligger i ytterkanten av Göteborgs skärgård, bjuder på oförglömliga naturvyer med bra möjligheter till bad, fiske och vandring. Här kan du upptäcka Evert Taubes barndomshem och givetvis ta en promenad till den berömda Vinga fyr.

Räkkryssningar

Varför inte följa med på en lyxig kryssningstur och frossa i räkor med tillhörande såser, ost och nybakat bröd? Turen går i Göteborgs södra skärgård bland kobbar och skär för att, om vädret tillåter, fortsätta ut till Vinga, där du får möjlighet att sträcka på benen.

Charterturer

När du chartrar M/S Walona har du och ditt sällskap, på upp emot över hundra personer, hela båten för er själva. På båtens tre däck finns alltifrån en bar och dansgolv till en rymlig restaurang och flera vindskyddade soldäck.

Kontaktinformation

Walona Charter

Stenpiren

41121 Göteborg


Telefon: +46 31 711 34 50


E-post: info@walona.se

Hemsida: walona.se