({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Låt dig inspireras!

  • 18 apr, 2019

Vårt turistmagasin 'Göta kanal mellan Vänern & Vättern' samt vår Fiskekarta görs i samarbete mellan Mariestad, Töreboda, Gullspång och Karlsborgs kommuner. Gullspångs besökskarta visar mer i detalj vart du kan hitta det som du vill uppleva i vår kommun. I alla våra huvudbroschyrer och kartor finns information om sevärdheter och aktiviteter på svenska, engelska och tyska.

Turistmagasin

I magasinet hittar du information och inspiration inför din resa till oss i Gullspång, Mariestad,  Töreboda och Karlsborg. Här lyfts de mest efterfrågade aktiviteterna, sevärdheterna och evenemangen och mixas med artiklar från våra fyra kommuner.

Här kan du läsa magasinet på din skärm.

Fiskekarta

Är du fiskeintresserad kan du läsa på fiskekartan om fisket i våra sjöar, hitta iläggningsplatser och information om fiskekort och fiskeguider.

Här kan du ladda ner fiskekartan. 

Besökskarta

I vår besökskarta för Gullspångs kommun finns kartbilder över tätorterna och en översiktskarta. Här finns också inspirerande texter och bilder om sevärdheter och aktiviteter runt om i kommunen.

Beställa hem turistinformation

Vill du ha ett exemplar av turistmagasinet hemskickat i din brevlåda klickar du på länken nedan och fyller i dina uppgifter. 

Beställ turistmagasinet här.

Fiskekartan och Gullspångs besökskarta kan du få i din brevlåda genom att klicka på länken nedan och att mejla oss.

Beställ fiskekartan och besökskartan här.