Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Sjönära lägenhet, Otterbäcken

  • Fotograf: Stuga vid Vänern, söder om Otterbäcken

  • Fotograf: Stuga söder om Skagern, Hulan

Stugor och lägenheter

Söker du en röd stuga med vita knutar ute på landet, eller en fullt möblerad lägenhet? I Gullspångs kommun finns privatuthyrning av både stugor och lägenheter.

Hos oss kan du hitta privatuthyrning av både stugor och lägenheter nära sjö, i och utanför tätort. På den här sidan hittar du kort information om privata boende som du som besökare kan boka. För mer information och bokning kontakta respektive boendeinnehavare.

 

Sjönära lägenhet i Otterbäcken

En stor lägenhet som ligger naturskön nära Vänern i ett charmigt samhälle. Lägenheten erbjuder mysiga, fräscha rum med egen ingång. Ytan är ca 100 kvm som fördelas på fyra rum och kök. Det finns två sovrum med varsin dubbelsäng samt två enkelsängar, totalt sex bäddar. Parkeringsplatsen utanför är väl tilltagen. Nära till elljusspår, 2,5 km långt. Låna båt efter överenskommelse. Båtramp ca 300 m. Fisketur med guide går att förboka. 

Kontaktinformation
Telefon: +46 (0)551-22688
Mejl: riitta1947@hotmail.com

 

Stuga vid Vänern söder om Otterbäcken

Liten stuga vid Vänerns strand söder om Otterbäcken. Ett rum med litet kök, dusch och wc. Möjlighet att hyra även en näraliggande stuga med två bäddar. Altan under tak med utemöbler och utsikt väster ut över Vänern. Egen strand. Tillgång till båt. Tv/Wifi finns. Husdjur tillåtna. Ej rökare. Klicka här för bilder. 

Kontaktinformation
Telefon: +46 (0)708-66 21 57 
Mejl: anders.t.christiansson@gmail.com

 

Lillstugan i Hulan

En mysig stuga i två plan uthyres i lugnt och naturnära läge söder om sjön Skagern utanför Hova. Nedre plan rymmer välutrustat kök, vardagsrum med tv samt toalett med dusch, övre plan ett loft i två rum med totalt sex stycken bäddar. Stugan har också altan med både matplats och loungedel. 150 m från huset ligger en lång och härlig sandstrand. Wifi finns. Tillgång till båt med motor.

Kontaktinformation
Telefon: +46 (0)702-145108
Mejl: Henrik.hulan@gmail.com
Facebook: Lillstugan i Hulan

 

På följande sidor kan du också söka efter privatuthyrning.

www.campaya.se

www.novasol.se

www.stugknuten.se

www.stugsommar.se