({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Vänner på Skaldjurskryssning i skärgården

    Res kollektivt till ditt nästa äventyr

Här har vi samlat tips på turer och utflykter som du kan uppleva och resa kollektivt till. Upptäck skärgårdens öar och kustsamhällen, ta tåget till mysiga trädgårdar och caféer eller hoppa på bussen som tar dig till spännande konstupplevelser och mysig shopping.

Planera din resa med Västtrafik

Köp och planera din resa i appen Västtrafik To Go eller på vasttrafik.se.
Här väljer du även vilken biljett som passar, exempelvis enkelbiljett
eller dygnsbiljett 1-3 dagar. 

Tips på härliga dagsturer

Tågluffa till trädgårdar

Tågluffa den korta sträckan mellan Göteborg och Alingsås och besök fyra härliga trädgårdar och parker längs med Gotaleden. 

En dagstur till Borås

Borås är en mysig pärla knappt en timme inåt landet från Göteborg. En perfekt utflykt över dagen fylld med massor av härliga kulturupplevelser, shopping och god mat och dryck.

Guide till 7 sköna brygghäng

Att semestra i skärgården är något extra. Vandra på soliga klippor, njut av goda skaldjur och låt solen värma dig på en uteservering. I denna guide har vi samlat sköna brygghäng på Västkustens öar mellan Göteborg och Strömstad.

7 upplevelserika roadtrips

Här hittar du förslag på turer som tar dig genom Västsveriges tre landskap och bjuder på vacker natur, herrgårdsmiljöer, lokala smaker, avkopplande spa och spännande historia och kultur. Flera av turerna och besösmålen går att ta sig till kollektivt. Läs mer under respektive tur. 

Tågluffa i Skaraborg

I Skaraborg är det alltid nära till ett äventyr, och tack vare den utbyggda kollektivtrafiken är det lätt att tågluffa. Här passerar både Kinnekulletåget, som blivit utsett till Sveriges vackraste tågsträcka, och den vältrafikerade Västra Stambanan.

 

På gång i Göteborg!

Planera för en tur till sommarstaden Göteborg. Här hittar du information, tips och inspiration kring kommande evenemang och aktiviteter. Upptäck och upplev hela Göteborg.