({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Hjo /
  • Oktoberfest

Fotograf: Kzenon

01
okt
-
27
okt

Parkfest på Biergarten
Hjo

Biergarten bjuder på klassisk tysk Oktoberfest

Den 27-28 oktober, 2024 bjuder restaurang Biergarten i Hjo Stadspark in till Parkfest i Hjo Stadspark - klassisk Oktoberfest i tysk anda. Det vankas livemusik  tysk mat och dryck, och så tysk tyrolermusik så klart. Så leta fram dina lederhosen eller din dirndl och dra med dig vänner, familj och bekanta till två dagar fyllda med god mat och dryck, levande musik och glada skratt.

 

 

OM PARKFESTEN 

Varje år i september, bjuder den tyskpinspirerade restaurangen Biergarten in Parkfest - en klassisk tysk Oktoberfest. Under dagen serveras tysk dryck och mat med schnitzel, bratwürst, surkål och bretzeln, det vankas tysk ompa-ompamusik, eller tyrolermusik som det kallas, livemusik och kvällen avslutas med DJ. 

 

OM OKTOBERFEST 

Oktoberfest är en traditionell tysk ölfestival som äger rum i München, Bayern, i slutet av september och början av oktober varje år. Den arrangerades första gången år 1810 och anses numera vara världens största folkfest.

 

 

 

VÄGBESKRIVNING

Biergarten ligger i Eirapaviljongen, mitt i Hjo Stadspark. Parkering finns i anslutning till parken. 

 

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Biergarten

Välkommen till Biergarten - ett ölmecka och restaurang mitt i Hjo Stadspark. Ölträdgården erbjuder tyskinspirerad mat och gött häng. Kom till någon av trubadurkvällarna och lär känna din bordsgranne.

Läs mer
Kontaktinformation

Biergarten Hjo

Stadsparken

544 30 Hjo


Telefon: +46 76 319 19 54


E-post: boka@biergartenhjo.se

Hemsida: biergartenhjo.se