({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jesper Anhede

Semesterboende

  • 22 apr, 2021
  • Visit Hjo - Hjo turistinformation

Så trevligt att du har hittat hit! Letar du efter någonstans att sova under din semester? Under våren och sommaren 2021 fyller vi här på med tips på olika typer av övernattning. Kanske är du på jakt efter att kunna sova med din fyrbenta vän, vill ha en egen strand eller bo med skogen som enda granne?

 

TA DEL AV VÅRA TIPS HÄR!

Bokningssidor

Letar du efter övernattning lite var stans på nätet men hittar ingenting som passar? De mest populära bokningssajterna för Hjos hotell, vandrarhem, bed and breakfasts, lägenheter och stugor har vi listat nedan.

Hitta övernattning på www.visithjo.se

 

Sov i Hjo

 

Bo precis vid en sjö

Har du drömt om att kunna ha sjöutsikt och kunna doppa fötterna direkt på morgonen? I Hjo är vi lyckligt lottade med två sjöar - Vättern och Mullsjön. Vi har listat några boenden som har ett par steg till sjön. Fler alternativ finns på bokningssiter såsom AirBnb och booking.com.

Vättern >> bjuder på kalla dopp nästan året om, men i juli och augusti tinar även denna sjö och kan erbjuda dig ett härligt varmt bad. Under tidiga morgontimmar kan du också njuta av en fantastisk soluppgång varje dag.

Mullsjön >> är en långgrund sjö som redan tidigt på badsäsongen blir varm. Mullsjön ligger cirka 4 kilometer väster om Hjo och du kan både gå in till Hjo via Naturstigen i Hjoåns Dalgång >> eller cykla på cykelbanan.

 

Djurvänligt boende

Vill du kunna ta med din hund eller katt under din semester? Här har vi listat våra djurvänliga semesterboenden i Hjo. Här hittar du allt från vandrarhem, hotell och bed & breakfast till privata rum, lägenheter och stugor som låter dig ta med ditt husdjur på resan. 

 

Tips varje vecka!

Varje vecka uppdaterar vi med fler tips på olika semesterboenden i Hjo. Då kan du läsa mer om att övernatta i en av stadens alla gårdshus, lägenhet med egen sandstrand eller en en parkvilla mitt i Hjo Stadspark. Så, stay tuned för mer helt enkelt! Du hittar även allt vårt boende på www.visithjo.se här.

Allt boende