({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Grebbans Nöjesrestaurang

29
sep

Grebbans 80-tals Show
Hjo

One Night Only!

På begäran återkommer succén - endast under lördag 29 september spolas kassettbandet tillbaka till det färgglada 80-talet! Musiken, maten, kläderna & frisyrerna! Grebbans Nöjesrestaurang bjuder på en krogshow fullproppad med nostalgi i en kavalkad av schlagers, pop och pudelrock och en generös trerätters middag med klassiska smaker! Spraya upp luggen, stoppa i byxorna i tubsockarna och puffa upp axelvaddarna och följ med oss tillbaka till 80-talet!

Praktisk information

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Grebbans Nöjesrestaurang

Grebbans Nöjesrestaurang är en modern showrestaurang och ligger belägen strax utanför Hjo i det lilla området Grebban. Restaurangen drivs av musikerparet Anna och Tomas Rockenstierna. De har öppet för beställningar av medelstora till stora sällskap och matsalen rymmer upp till 150 gäster. Varje år sätts det upp en show med varierande tema under våren (med start runt påsk) och du kan också besöka deras populära Julshow med uppskattat julbord som startar i slutet av november och som spelas hela december (endast biljettköp).

Läs mer
Kontaktinformation

Grebbans Nöjesrestaurang

Kapellvägen 26

544 92 Hjo


Telefon: +46 730 314 407


E-post: info@grebbans.se

Hemsida: grebbans.se