({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Oskar Hanska

20
okt

Ismael Ataria - LIVE
Hjo

Ismael Ataria -  poet, författare, artist, värmlänning

Ett klassiskt författarbesök med extra allt!

Ismael läser sin sprakande poesi och blandar dikterna med berättelser, mellansnack, tankar och anekdoter. I en poetisk afton med Ismael får publiken både värme, humor, sorg och svärta.

SNABBFAKTA

VAD: Ismael Ataria - poesi, spoken word
VAR: Park, Kulturkvarteret Pedagogien
NÄR: Torsdag 20 oktober
TID: Kl. 19:00
PRIS: Vuxen 60 kr, ungdom (tom 18 år) + student 40 kr
FÖRKÖP: nortic.se
ARRANGÖR: Kulturnät


 Köp biljett

 

 

Ismael Ataria är prisbelönt poet, författare och Spokenwordartist med hundratals uppträdanden i ryggen. Han har givit ut flera böcker och skivor och är förutom poet även en omtyckt föreläsare och krönikör. Ismael är född och uppvuxen i Hagfors/Värmland. 

Med stor självdistans och en befriande humor kommer Ismael ge publiken plats för både skratt och tårar. Det är innerligt och angeläget utan att någonsin bli pretentiöst och fjärmande. Genom Ismaels dikter och historier finns en möjlighet att nå inuti sitt eget hjärta. 

Ismael Atarias poesiföreställningar är vilda, varma och underhållande. En föreställning som garanterat inte lämnar någon oberörd. En kväll som kommer leva länge i hjärtat.

Arrangör: Kulturnät, Hjo kommun

Mer om Ismael Ataria

 

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Kulturkvarteret Pedagogien

Välkommen till Kulturkvarteret Pedagogien. En spännande mötesplats för alla åldrar där du  kan besöka bibliotek, turistinformation och utställningar. Här finns även en biograf samt fest- konsert- och konferenslokaler - allt under ett och samma tak.

Läs mer