({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Thron Ullberg

12
nov

Ale Möller och Göteborg Wind Orchestra
Hjo

Med hela världens musik i hjärtat

När muliti-instrumentalisten Ale Möller möter anrika Göteborg Wind Orchestra utlovas en upplevelse utöver det vanliga för både publik och medverkande. Få kan som Ale Möller skapa genuin spelglädje både på och utanför scenen. Efter lång väntan och framflyttade konsertdatum är det nu äntligen dags att välkomna Ale Möller, GWO & dig som publik till ett härligt möte på Park i Hjo!

Praktisk information

  • När: Fredag 12 november
  • Var: Park, Bangatan 1A i Hjo
  • Tid: 19:00
  • Kostnad: 220 kr, ungdom t.o.m. 18 år och studerande: 150 kr
  • Övrigt: Paus med servering under konserten. För att boka rullstolsplats kontakta Visit Hjo. Tel: 0503-352 55 mail: visithjo@hjo.se

        KÖP BILJETT

 

Medverkande:

Ale Möller - kompositör som trakterar alla möjliga (och omöjliga) instrument

Calle Rasmusson, dirigent
Bård Ericson, kontrabas
Olle Linder, trumset och slagverk
Max Agnas, piano
Göteborg Wind Orchestra

Ale Möller

En musikant med världens musik i hjärtat och som med musikalisk djärvhet, genuin spelglädje och glödande passion bygger ett musiklandskap grundat på musiktraditioner från jordens alla hörn. Hans musik och uttryck är medryckande och rör sig i gränslandet mellan folkmusik, världsmusik, improvisation och konstmusik. Ale Möller tilldelades i september i år regeringens Hederspris för ”Mångåriga insatser för spridningen av svensk musik i utlandet”.

Göteborg Wind Orchestra

Göteborg Wind Orchestra är en professionell blåsorkester vars kännetecken är den musikaliska bredden med en unik klang och samspelthet men som även präglas av individuellt skickliga musiker av högsta klass. Som en av Sveriges äldsta orkestrar har Göteborg Wind Orchestra genom åren spridit glädje och kultur till hundratusentals konsertbesökare i Västra Götalandsregionen.

Kombinationen med Ale Möller och Göteborg Wind Orchestra är en upplevelse för både publik och medverkande. Få kan som Ale Möller skapa riktig spelglädje både på och utanför scenen. Det är också ett uttalat mål hos denna musikant, en musikalisk berättare som jobbar mycket medvetet med allt han gör.

Läs mer om Ale Möller                Läs mer om GWO

Fotograf: Johan Palmborg

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Kulturkvarteret Pedagogien

Välkommen till Kulturkvarteret Pedagogien. En spännande mötesplats för alla åldrar där du  kan besöka bibliotek, turistinformation och utställningar. Här finns även en biograf samt fest- konsert- och konferenslokaler - allt under ett och samma tak.

Läs mer
Kontaktinformation

Floragatan


Telefon: +46