({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

På biblioteket

Media 
På bibliotekets ungdomsavdelning finns manga/anime, brädspel, TV-spel, samt en surfdator med Minecraft, Skype och Photoshop. Du kan spela Xbox 360 på plats, samt låna spel till Xbox 360WiiWii U och Playstation 3.

Bokcirkel
Biblioteket har en bokcirkel för ungdomar från 11 år. Bokcirkeln träffas kl. 15.30 första fredagen varje månad. 

Sagostunder
Torsdagar kl. 15 har vi sagostunder för barn från 3 till 6 år. Anmäl er gärna i förväg. Ange barnets ålder i anmälan. Inga sagostunder arrangeras under sommaren.

 

Ljudvandring för barn och unga

 

Fritidsgården Stationen

Vill du hänga, fika, softa, spela, lyssna eller bara vara? Kom till fritidsgården Stationen! På fritidsgården finns det gott om aktiviteter för dig och dina vänner, bland annat biljard, pingis, tv-spel och pyssel.

 

Hjo Kulturskola

Hjo kulturskola är en plats för dig som vill utveckla dina kreativa talanger. Här sker undervisning enskilt och i grupp på ett 20-tal instrument, i sång och i dans.

 

 

 

 

På besök i Hjo?

Är ni en barnfamilj på besök i Hjo finns det mängder att göra. Man kan till exempel spela minigolf, knepa och knåpa på Experimenthuset i stadsparken, upptäcka Hjo till fots med en tipspromenad, ta en tur med sightseeingtåget Lok-Hjo-Motivet eller åka på safari bland bufflarna på Bisonfarmen i Gate ...