Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Skylt med texten Stängt

    Fotograf: Most Photos

Kulturkvarteret håller stängt

Med anledning av rådande omständigheter med Covid-19 stänger Kulturkvarteret. Vår hemsida uppdateras hela tiden så ta gärna en titt för aktuell status.

 

Kommunstyrelsens ordförande har beslutat att från och med 19 mars 2020 hålla Kulturkvarteret Pedagogien och dess verksamheter stängda. Detta gäller tills vidare. 

 

Trots stängning så försöker vi fortfarande erbjuda viss service. Bland annat kan du hämta och lämna böcker i Kulturkvarterets entré. 

Vill du komma i kontakt med oss på telefon och e-mail är du hjärtligt välkommen att prata med oss måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 10-12 och lördag kl. 11-15. Telefon 0503-352 55 och e-mail visithjo@hjo.se.

 

Hjo Stadsbibliotek

För att minska risken för smittspridning av Coronaviruset kommer biblioteket en tid framöver att ha begränsad service. Du kan hämta och lämna böcker i Kulturkvarterets entré:

Vardagar kl. 10-12
Onsdagar kl. 10-12 samt kl. 17-19
Lördagar kl. 11-13

 

Vill du låna?   

Kontakta biblioteket i första hand via mail: stadsbibliotek@hjo.se och i andra hand via telefon 0503-35010, så lånar vi ut böcker/medier åt dig och sätter dem på avhämtningshyllan i entrén. I meddelandet om att lånet finns att hämta får du ett nummer som du använder för att hitta dina lån i avhämtningshyllan.

 

Vill du lämna?

Lägg dina lån i återlämningsvagnen i entrén.

 

Vill du låna om?

Kontakta biblioteket i första hand via mail: stadsbibliotek@hjo.se och i andra hand via telefon 0503-35010, så hjälper vi dig.

 

Har du inget lånekort?

Fyll i ett formulär på hjo.se med e-legitimation eller maila oss, så hjälper vi till.

 

Övriga frågor

Kontakta biblioteket i första hand via mail: stadsbibliotek@hjo.se och i andra hand via telefon 0503-35010, så hjälper vi dig.