({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Jesper Anhede

Hjo levererar #hålligånghjo

I dessa tider är det många av våra butiker och restauranger som utökar sin verksamhet och erbjuder take away och hemkörning till dig som inte vill eller kan lämna hemmet. Så stöd vår lokala handel och börja din shoppingresa här! #hålligånghjo

 

Tillfälliga erbjudanden 


I dessa tider är det många av våra butiker och restauranger som utökar sin verksamhet och erbjuder take away och hemkörning till dig som inte vill eller kan lämna hemmet.

Här listar vi aktörer i Hjo som under rådande omständigheter har tillfälliga erbjudanden just nu - allt från möjlighet att hyra kontorsplats för den som vill och behöver jobba "hemifrån" till hemkörning av mat, varor och take away.

 

 

 

BUTIKER 

Amanda Konsthantverk >> - hemkörning inom Hjo
Amanda Konsthantverk erbjuder fri hemkörning inom Hjo samt skickar mot fraktkostnad till resten av Sverige.

Björkenäs Lantliv >> - fri hemkörning inom Hjo och soloshopping
Björkenäs Lantliv erbjuder dig fri hemkörning inom Hjo. Du kan också botanisera dig ensam i butiken när du än vill, ring och boka din tid. Björkenäs Lantliv kan också skicka paket dit du önskar.

Colorama >> - fri hemkörning inom Hjo
Colorama erbjuder fri hemkörning inom Hjo. Ring till butiken eller maila så gör Colorama sitt bästa för att ge dig tips och hjälp. Butiken levererar varor till dörren och betalning görs via faktura eller företagsswish. 

Damas Minilivs >> - hemkörning av varor 
Nu erbjuder Damas Minilivs hemkörning av varor inom Hjo. Om du är på plats men inte vill gå in i butiken finns det en ringklocka att använda så kommer personal ut och hjälper dig. 

Färgdesign >> - fri hemkörning inom Hjo
Färgdesign erbjuder fri hemkörning inom Hjo. Ring eller maila så får du tips och hjälp av Färgdesigns team. Butiken levererar varor till dörren och betalning görs via faktura eller företagsswish.
Kontakt: fargdesign@fargdesign.nu eller 0724-54 33 36.

Elon >> - hemkörning av vitvaror och hushållsapparater
Fri hemkörning för personer som tillhör riskgrupper inom Hjo. 

Hjo Blomster >> - leverans av blommor 
Fri leverans inom Hjo och take away av blommor. Du behöver inte gå in i butiken utan de har blommor och inredning så mycket som går utomhus. Du kan även swisha, ringa på ringklockan om du önskar komma i kontakt med personalen eller slå en signal.

ICA >> - hemkörning av livsmedel via lokal hjälpgrupp
Kontakta ICA som sedan kopplar dig samman med lokal hjälpgrupp i Hjo. Beställning och betalning sker via den lokala hjälpgruppen. Mer info om den lokala hjälpgruppen Hjälpinsatser på grund av Corona - Tillsammans i Hjo här >>

Made for Hjo >> - hämta på Färgdesign Caparol eller leverans till dörr
Made for Hjo levererar framt till dörr inom Hjo eller erbjuder uthämtning hos Färgdesign Caparol. Även utskick till hela Sverige (frakt tillkommer). Uppge i meddelandefältet om hur du önskar få det levererat när du beställer på www.madeforhjo.se.

Stila Mode & Design >> - egentid i butiken och beställning av varor och presentkort 
För dig som inte vågar, kan eller vill gå ut och mingla med andra människor kan du höra av dig till butiken för att boka egentid innan öppningsdags. Kontakt Stilas personal på 0503-125 33.

Det finns möjlighet att beställa presentkort och varor för upphämtning i butik, alternativt kan de postas till dig. Ditt besök är covid-anpassat och personal är mån om att hålla avstånd. 

Tvålfabriken >> - fri leverans inom Hjo
Tvålfabriken erbjuder fri leverans inom Hjo av lokaltillverkad tvål, cerat, massagekakor, badsalt, skäggprodukter med mera. 

 

ALLA BUTIKER I HJO >>

 

 

 

CAFÉER OCH RESTAURANGER 

Bryggan Restaurang >> - take away och utkörning av matlådor
Restaurang Bryggan i Hjo hamn erbjuder take away och hemkörning. Lunchmatlåda för hemleverans kan beställs vardagar medan take-away erbjuds under alla öppettider. Gör din beställning på: 0503-100 13 eller fyll i formuläret direkt på Bryggans webbsida här >>.  

Brandstorps Lanthandel och Café >> - hemkörning av mat 
Erbjuder hemkörning av varor. Ring 0502-500 07. 

Biergarten >> - take away på hela menyn
Biergarten i Hjo Stadspark erbjuder take away på hela menyn.

Eken Pizzeria >> - hemleverans inom Hjo
Fri hemleverans inom Hjo - vid beställning av minst två pizzor eller maträtter (i mån av tid). 

Guldkanten Café och Catering >> - take away och hemkörning inom Hjo
Hos Guldkanten kan du hämta mat, fika och kaffe för take away i Guldkantens take-away-lucka eller få din mat utkörd inom Hjo, samt även Tibro och Skövde vissa tider. Erbjudanden på julmat så som jullandgång och jultallrik. Man kan även köpa presentkort som kan postas.  

Hotell Bellevue >> - hemkörning av mat 
Hotell Bellevue erbjuder hemkörning av mat från restaurangmenyn.

Känsla >> - hemkörning av mat och take away
Hemkörning (i mån av tid) av både lunch och á la carte och take away av kaffe och mat. Rabatterbjudande i hela delibutiken. 

Njuta >> - hemkörning och take away
Hemkörning av handelsbodens varor; choklad, kaffe, te, godis, bakingredienser med mera. Beställ take away kaffe och hämta i dörren eller kom in i butiken - fullt kaffesortiment. 

Stampens Kvarn >> - hemkörning av mat och försäljning av presentkort 
Restaurang Stampens Kvarn erbjuder i dessa tider hemleverans av mat och hembakat bröd inom Hjo. Take away finns året runt. Här finns även möjlighet att köpa presentkort. 

 

ALLA MATSTÄLLEN I HJO >>

 

 

 

LOKAL MAT 

Bisonfarmen >> - erbjuder hemkörning
Bisonfarmen i Gate erbjuder hemkörning av köttlådor.

 

 

 

HUDVÅRD, HÅRFRISÖRER OCH ANNAN SERVICE  

Hotell Bellevue >> - möjlighet att boka kontorsplats och köpa presentkort
För dig som vill eller behöver "jobba hemifrån" finns möjlighet att boka eget "kontor". Du kan även köpa en upplevelse - presentkort som även gäller 2022. Presentkort kan postas och mailas. 

Reiduns Hair >> - klippning hemma 
För den som inte vill eller kan ta sig ut erbjuder Reiduns Hair klippning hemma. 

Skin by Linn >> - take away facial 
Upphämtning och hemleverans av alla skönhetsprodukter. Dessa kan även postas. Salongen säljer presentkort för klassiska ansiktsbehandlingar och skönhetsprodukter som kan postas. 

Spa for Hjo >> - hemleverans av skönhetsprodukter och presentkort
Spa for Hjo levererar skönhetsprodukter och presentkort till din dörr inom Hjo stad. Presentkort kan även postas eller mailas.

Studio 5 - från topp till tå >> - take-away av hud- fot- och hårvårdsprodukter
Du kan i förväg beställa hud- fot- och hårvårdsprodukter för upphämtning i salongen. Salongen erbjuder även försäljning av presentkort som kan postas till dig. Ditt besök är covid-anpassat och personal och kunder bär munskydd (munskydd delas ut på plats).

70-kvadrat >> - fri hemleverans av hårvårdsprodukter och presentkort 
Fri leverans av hårvårdsprodukter och presentkort i hela Hjo kommun, samt möjlighet till leverans i Tidaholm och mot Mölltorp. Ditt besök är covid-anpassat och personal bär visir. 

 

 

 

LÅNA BÖCKER  

Ingen ska behöva vara utan läsning! Under Coronakrisen erbjuder Hjo Stadsbibliotek hemleverans av böcker till dig som är över 70 år och bor i Hjo.

Hör av dig till: 0503-35010 eller maila stadsbibliotek@hjo.se

Du kan också ladda ner ljudböcker från Hjo Stadsbibliotek här >>.

 

 

 

ÖVRIGA HJÄLPINSATSER I HJO

Facebookgruppen Tillsammans i Hjo - Här kan du hitta andra hjälpinsatser i Hjo. 

 

 

 

NÅGOT SOM FATTAS? TIPSA OSS HÄR 

Hjälp oss #hålligånghjo och stöd vår lokala handel i Hjo med fler tips!

Kontakta oss på visithjo@hjo.se så lägger vi till ditt företag!