({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Tuana Fridén

Bo vid Hornborgasjön under under höstlovet

Bo i området runt Hornborgasjön under höstlovet! Här hittar du tips på spännande boenden i Falköping, Skara och Skövde. Du kan bland annat bo i trädtoppar och bland älgar.

Bo högt bland trädtopparna

Mitt i naturen i tranmarkerna vid Hornborgasjön ligger trädhushotellen Sjunde Himlen och Andrum belägna sex och en halv meter upp i stora vackra ekar. Inbäddad i lövverket somnar du gott, medan vinden sjunger och vaggar dig till ro. Morgonen därpå hissas en riklig frukostkorg upp till balkongen som med fördel intas på den mysiga uteplatsen med sin härliga utsikt.

Fotograf: Tuana Fridén

Bo i en älg

Utanför Falköping hittar du Wrågården där du kan övernatta i en älg eller bison som är placerade ute i Wrågårdens älg- och dovhjortspark. En unik upplevelse för både små och stora. Stugorna har många roliga och spännande detaljer som gör vistelsen till en upplevelse utöver det vanliga. Utanför stugorna finns en mysiga grillplatser, med utsikt över älg- och dovhjortsparken. Wrågråden erbjuder under höstlovet att du får följa med en djurskötare och utfodra dovhjortarna och älgarna vid parken. Kan endast bokas tillsammans med boendet!

Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

Mössebergs Camping & Stugby

Camping belägen i ett filuftsområde på Mösseberg med utsikt över Falköping och Falbygden. Här bor du i självhushållstugor för 4-8 personer eller med din husvagn/husbil på campingen. På Mössberg finns närhet till lekplatser, MTB-spår, pumptrack, discgolf-bana, mini-djurpark med bondgårdsdjur och motionsspår för vandring.

Fotograf: Tuana Fridén

Billingens Stugby & Camping

Billingens Stugby & Camping bor du i en vacker miljö nära både naturens lugn och stadens liv. Anläggningen ligger mitt i Billingens fritidsområde, vilket gör att du med lätthet kan nyttja motionsspåren, lederna, MTB-spåren, pumptrack, Skogsmulleriket och fiskesjöarna.

Kurorten Mösseberg

Kurorten erbjuder ett Höstlyx-paket, perfekt att boka med familjen under barnens lovvecka. Bada på spa, lek i Mössebergsparkens härliga natur och besök bergets roliga lekplatser och djurparken. God middag både för vuxna och barn. Missa inte de smarriga våfflorna på frukostbuffén!

Fotograf: Kurorten Mösseberg

Järnvägshotellet

Ta med familjen på några härliga, aktiva dagar i vackra Skara under höstlovet! På Järnvägshotellet bor man centralt och charmigt med gångavstånd till stadens utbud. I höstlovspaketet ingår 2 valfria aktiviteter för hela familjen. Välj mellan entré till Vilans badhus, 1 timmas padel, 1 timmas bowling eller 1 timmas shuffleboard.

 

Mera boende och aktiviteter

Fler förslag på boende i området runt Hornborgasjön hittar du här!

Förslag på aktiviteter och evenemang under lovet hittar du här!