({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Hund i Västsverige

Fotograf: Marcus Helmer Gustafsson

Bo med hund nära Hornborgasjön

Här hittar du boenden som välkomnar dig och din hund i området runt Hornborgasjön, Falköping, Skara och Skövde.

 

Hundkudde och välkomstgodis

grön kartnål.jpgHotell Syfabriken, Falköping

Här hälsas du och din hund välkomna av hotell-hunden Bella. Hundbädd, matskål, liten välkomstgodis på hundbädden möter er när ni checkar in på hotellets hundrum. Precis utanför hotellet kan du promenera på Hälsoslingan som är en gångbana runt staden. I Falköping finns också Friluftsområdet Mösseberg med fina motionsspår och vandringleder i naturskön miljö. Syfabriken erbjuder fina paket med vandring på Pilgrimsleden Falköping till Varnhem.

# När ni äter i restaurangen få hunden vänta på rummet.


Läs mer om Syfabriken och boka

 

Naturnära hotellboende i kurortsmiljö

grön kartnål.jpgMössebergs Kurort, Falköping

Kurorten ligger vackert beläget på Mösseberg med naturen precis utanför husknuten. På berget finns bland annat motionsspår och vandringsleder i olika längd och karaktär. Kurorten har hundrum i parkvillan där hundar är välkomna att bo tillsammans med matte/husse, det är ett tillägg på priset för dessa rum. På rummet välkomnas hunden med en hunddyna, vatten- och matskål samt en liten godisbit. Hundar kan inte vistas inne på Kurhotellet (huvudbyggnaden) då det är ett allergivänligt hotell. 

Läs mer om Kurorten och boka

 

Vacker utsikt och naturnära

grön kartnål.jpgMössebergs Camping & Stugby

Hos oss kan du bo året runt i fina självhushållsstugor eller på campingen som erbjuder en fantastisk utsikt över Falbygden. Motionsspår, vandringsleder, lekplatser och andra aktiviteter finns precis utanför husknuten. Campingen har flera stugor dit hundar med familjer är välkomna. Uppge vid bokning att ni har med er en fyrbent vän.

Läs mer om stugbyn och boka

 

Hundfilt och hundben

grön kartnål.jpgSkara Konsthotell, Skara

Skara Konsthotell är strategiskt beläget i Skara vid E20 och har även en restaurang och en konsthall.
Här finns flera hundrum och när du checkat in med din fyrbenta vän så möts du av en filt, vatten- och matskål samt litet hundben på rummet. Du behöver uppge att du har med dig din hund vid bokning. Extra avgift tas ut. 
Läs mer om Jula hotell och boka

 

Fantastiska strövområden

grön kartnål.jpgBillingens Stugby & Camping

Njut av Naturen på Billingen tillsammans med din fyrfota vän. Du får ta med dig din hund till stugan. Säg gärna till vid bokning! På Billingen finns fantastiska områden att ströva runt på tillsammans med din hund, njut av vandringslederna eller motionsspåren som startar strax utanför campingområdet.


Läs mer om Stugbyn och boka

 

 

Fler hundvänliga boenden runt Hornborgasjön