({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Man och kvinna och tre barn sitter ute i snön på filt och fikar.

    Hemestertips vid Hornborgasjön

    Falköping - Skara- Skövde

Ta vara på vintern och upptäck guldkornen som finns alldeles runt hörnet

Att hemestra - ta semester på hemmaplan - har aldrig varit mer aktuellt än i tider som dessa. Upplev alla mysiga boenden, härliga aktiviteter och spännande sevärdheter som finns i vårt område.

Sova borta fast hemma

Prova en hemma-upplevelse utöver det vanliga. Gör något du troligtvis aldrig gjort tidigare. Sov borta, fast hemma! Prova att bo i ett trädhotell, i en älg eller på något mysigt B&B, hotell eller stuga i ditt närområde.

Kulturväg Skaraborg

Känn historiens vingslag och njut av storslagen natur när du åker utmed den brun/vit skyltade turistvägen Kulturväg Skaraborg genom kommunerna Falköping, Skara och Skövde.

Road trip utmed Kulturvägen

Semestra på hemmaplan! Häng med oss på en road trip i de vackra omgivningarna när vi rullar på turistvägen som slingrar sig genom landskapet förbi Skövde, Skara och Falköping!

Konst, kulturrundor och stadsvandringar

Upptäck din hemstad eller en kommun när dig! Gå en vandring i dataspelens värld i Skövde, kika på Street art i Falköping eller stadsvandra i Skara.

Håll en tranas avstånd, som vi brukar säga runt Hornborgasjön!

Tänk på att hålla en tranas avstånd till varandra både ute och inne. (En trana är 2 meter i vingbredd.) Följ de restriktioner som finns. Om det är fullt på ett besöksmål så finns det alltid fler att välja bland!