({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: Gunnebo Slott

9 julbord runt Göteborg

Julstaden Göteborg en mysig plats när hösten går mot vinter, men det slutar inte där. Alldeles utanför Göteborg finns många fantastiska julbord att besöka. Njut av julens smaker i härliga miljöer ett stenkast från stadens puls.

 

Smaka på julen hos Garveriet

 Garveriet, Floda

JULMIDDAG. På Garveriet skapas julkänsla med hållbarhet i fokus. Med utgångspunkt från vad de lokala producenterna erbjuder för säsongen, skapas en innovativ 3-rättersjulmiddag. Menyn är inspirerad av Garveriets syn på klimatsmart mat och med hantverket och råvaran i centrum.

Boka julbord

Julbord med äkta julstämning

 Nääs Fabriker, Tollered

KLASSISKT JULBORD. På Nääs Fabriker serveras ett klassiskt julbord med modern touch,  vegetariska alternativ och en stor del lokalproducerat. Det bästa sparas till sist, nämligen det gedigna dessertbord där juldessert trängs med klassiskt julgodis och godsaker som ris a la malta, ostkaka & julpraliner.

  • Tips! Nääs Fabriker erbjuder även julbordspaket med övernattning. 

Boka julbord

Julbord i naturskön omgivning

 Öijared Resort, Floda 

KLASSISKT JULBORD. På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången ligger Öijared. Här serveras ett julbord fyllt av julens goda smaker, klassiker och specialiteter samt flera vegetariska läckerheter och överraskningar.

  • Tips! Öijared erbjuder även julbordspaket med övernattning. 

Boka julbord

Julbord i ett anrikt ismagasin

 Isbolaget, Donsö

KLASSISKT JULBORD. I det gamla fiskesamhället Donsö i Göteborgs södra skärgård hittar du Isbolaget längst ut på hamnpiren. Här serveras ett klassiskt julbord med havet som inspiration och allt lagas i det egna köket.  

  • Tips! Isbolaget erbjuder även övernattning.

Boka julbord

Jul i skärgården

 Kajkanten, Vrångö

JULBORDSPAKET. I Kajkantens julerbjudande får du uppleva både Vrångö och Donsö i vinterskrud. Njut av hemlagad julmat, bästa skaldjuren, mysigt boende och frukost, allt detta i en avkopplande miljö i Göteborgs södra skärgård.

Boka julbordspaketet

Julbord med havets läckerheter

 Tullhuset, Hönö klåva

JULBORD. Längst ut i Hönö Klåva i Göteborgs skärgård ligger Tullhuset, en gemytlig fisk- och skaldjursrestaurang med fantastisk utsikt över havet. Tullhuset firar julen med ett renodlat fisk- och skaldjurstema. Buffén dignar av havets läckerheter tillsammans med några vegetariska rätter och ett ansenligt dessertbord.  

Boka julbord

Guldkantat julbord på Grand

 Grand Hotel Alingsås, Alingsås

KLASSISKT JULBORD. På Grand i Alingsås serveras julbord i olika former - julbord över lunchen eller ett festligt julbord med underhållning, guldkantat och exklusivt i festvåningen. På julbordet samsas traditionella favoriter, några moderna överraskningar samt vegetariska inslag. 

  • Tips! Grand Hotel Alingsås erbjuder även övernattning. 

Boka julbord

Dignande julbord på skärgårdsö

 Grand Hotel Marstrand, Marstrand

KLASSISKT JULBORD. På Grands traditionsenliga och stämningsfulla julbord serveras julmat i världsklass och med största kärlek till hantverket och julens fantastiska råvaror. Kom i julstämning vid den glödande elden i Paradisparken, maten i lustgården med dess levande ljus samt ett hotell från 1892 i riktig julskrud.  

  • Tips! Grand Hotel Marstrand erbjuder även julbordspaket med övernattning. 

Boka julbord

Julbord med havet som inramning

Marstrands Havshotell, Marstrand

KLASSISKT JULBORD. Ett pyntat Marstrands Havshotell välkomnar er med juldrink och ett uppdukat klassiskt julbord. Välj mellan två olika paket, ett för dig som söker ett livligare julbord eller för dig som vill ha mer fokus på umgänge, god mat och sällskap.

  • Tips! Marstrands Havshotell erbjuder även övernattning och spa. 

Boka julbord

 

Här hittar du fler julbord i Göteborg:

 


  

Hitta fler tips på aktiviteter som hör julen till

Till julportalen