({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: Åsa Dahlgren

7 klassiska julbord 2021

Julen är inte komplett utan julbordet. Här kommer tips för dig som vill att julen ska vara som den alltid har varit. Traditionella julbord med klassiska smaker i stämningsfulla miljöer.

 

Havsnära julbord med bordsservering

Hotell Strana, Hälleviksstrand Orust

JULBORD PÅ KUSTEN. När höstmörkret går mot vinter förvandlas Hotell Strana till en riktig juldröm. Här njuter du av klassiska julrätter som serveras vid bordet. Det nystartade hotellet slog upp dörrarna vintern 2020 och har ett fantastiskt läge precis vid havet.

  • Tips! Hotell Strana har även julbordspaket med övernattning.

Boka julbord

Äkta Fanny och Alexander-jul

Villa Sjötorp, Ljungskile

JULBORD I SEKELSKIFTESVILLA. Så fort du kliver in i det vackra huset från förra sekelskiftet går tankarna direkt till julklassikern Fanny och Alexander. Det är verkligen en sagolik atmosfär. Här serveras en traditionell 4-rätters julmiddag med bordsservering, gjord på ekologiska och närproducerade råvaror.

  • Tips! Villa Sjötorp har även julbordspaket med övernattning.

Boka julbord

Traditionellt julbord i tapasform

Hotell Bellevue, Hjo

JUL VID VÄTTERN. Du kanske känner till Hjo som en klassisk sommarstad, men här är även väldigt mysigt under vinterhalvåret. Inne på hotellet njuter du av ett traditionellt julbord i tapasformat med en touch av moderna inslag. Passa på att ta en promenad upp till torget för lite julshopping.

  • Tips! Hotell Bellevue har även julbordspaket med övernattning.

Boka julbord

Dalsländskt julbord med mycket vilt

Ragnerud, Högsäter

JULBORD, DESSERTBORD OCH GOTTEBORD. Ragnerud Kök presenterar ett klassiskt julbord med lokala smaker från Dalsland och Västsverige. Kvällen inleds med varm glögg framför brasan, därefter står ett stort julbord uppdukat med alla klassiska smaker, plus mycket vilt och vegetariskt.

  • Tips! Ragnerud erbjuder även övernattning.

Boka julbord

Klassiskt julbord med de rätta tillbehören

Albert Hotell, Trollhättan

JULMAT FRÅN GRUNDEN. Så mycket mer traditionellt än hos Albert Hotell blir nog inte ett julbord. Buffébordet står vackert uppdukat med rödbetssallad, julskinka, prinskorv, köttbullar, Janssons frestelse, lagrad julost, lax, rökt sik, ett 20-tal sillsorter och mycket mer.

  • Tips! Albert Hotell har även julbordspaket med övernattning.

Boka julbord

Tradition som i början på 1900-talet

Glasets Hus, Limmared

TRADITIONSENLIGT JULBORD. Välkommen till Glasets Hus där traditionen från det tidiga 1900-talet lever kvar. Här bjuds du på ett klassiskt julbord i charmig miljö.

Boka julbord

Tradition som i början på 1900-talet

Jula Hotell, Skara

TRADITIONSENLIGT JULBORD. På Jula Hotell står buffébordet dukat med lokala råvaror i sann julanda. Välj mellan olika varianter, antingen julbord med ABBA Christmas Party eller julbord med akustisk livemusik.

  • Tips! Jula Hotell erbjuder även övernattning.

Boka julbord

 

Fler klassiska julbord:

 

 

  

Hitta fler tips på aktiviteter som hör julen till

Till julportalen