Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fyra personer som står på en brygga

Jobba hos oss

Vi söker kommunikatör-destinationsutvecklare-administratör. Är du vår framtida medarbetare?

Vill du vara med i vårt arbete att marknadsföra och utveckla Karlsborg som en guldplats att besöka, leva och bo på? Karlsborgs Turism AB söker engagerad, driven och kommunikativ medarbetare.

Om Karlsborgs Turism AB

Karlsborgs Turism AB är ett kommunalägt bolag som har till uppgift att utveckla besöksnäringen i Karlsborgs kommun. Bolaget arbetar med modern besöksservice, destinationsutveckling och marknadsföring av Guldplats Karlsborg. Vi arrangerar även evenemang och driver egen upplevelseverksamhet på Karlsborgs fästning.

I bolaget är vi 5 helårsanställda och under sommarsäsongen ökar antalet anställda till nästan 30 personer. Bolaget samverkar nära och mycket med Karlsborgs kommun och de övriga kommunala bolagen samt Statens Fastighetsverk och Försvarsmakten.

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss kommer ditt uppdrag att röra sig inom kommunikations- och marknadsföringsområdet kombinerat med ett antal administrativa arbetsuppgifter.

I kommunikations- och marknadsföringsuppdraget ligger fokus på sociala medier och webb, men det kan även bli aktuellt att arbeta med exempelvis layout, foto och textproduktion för print såväl som för våra digitala kanaler. Du kommer också att vara en av dem som sköter besöksservicen på vårt Infocenter.

De administrativa arbetsuppgifterna omfattar bland annat bokningsservice, kassa- och lönerapporter samt schemaläggning av vår sommarpersonal. I tjänsten ingår även att utföra kommunikationsuppdrag på uppdrag av Karlsborgs kommun.

Kvalifikationer

Vi bedriver verksamhet inom ett brett, varierande och föränderligt område och vårt uppdrag handlar till stor del om att samverka med andra aktörer i samhället. Detta kräver utåtriktade medarbetare som trivs med utveckling och förändring. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är serviceinriktad, nyfiken, flexibel och att du har ett stort engagemang för de uppgifter du ställs inför.

Eftersom värdskap, service och kontakter är viktiga inslag i verksamheten krävs att du har god samarbetsförmåga och tycker om möten med människor. Du ska ha bred kunskap och yrkeserfarenhet från besöksnäringen och kommunikationsområdet. Det är också meriterande om du har god lokal kännedom om Karlsborg och närliggande områden.

Med utgångspunkt i de administrativa arbetsuppgifterna ser vi gärna att du värdesätter och har ett intresse för struktur, ordning och reda. Du behöver ha god förmåga i att uttrycka dig på svenska och engelska. Tyska språkkunskaper är meriterande.

B-körkort krävs.

Övriga uppgifter

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Kollektivavtal: Besöksnäring
Tillträde : Januari 2020, eller enligt ök
Sista ansökningsdatum: 6 januari 2020
Ansökan: Skicka din ansökan på e-post till jarl.karlsson@karlsborg.se senast 2020-01-06.

Urvalsprocess och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. 

Kontaktpersoner
Jarl Karlsson 
VD Karlsborgs Turism AB
070-572 35 45
jarl.karlsson@karlsborg.se

Karin Stattin
Kommunikationschef Karlsborgs kommun
0505-171 533
karin.stattin@karlsborg.se