({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Most Photos

02
jan
-
29
dec

Skapande Verkstad
Hjo

Lek, skapa och experimentera tillsammans

I Kulturkvarteret finns en Skapande Verkstad för barn och ungdomar. Här kan du skapa och pyssla när utställningarna är öppna, samt delta i kostnadsfria aktiviteter en gång i veckan på olika teman. Det är också ofta aktiviteter under lov- och helgdagar.

Lek, skapa och experimentera
Verksamheten tar sin utgångspunkt i barn-och ungas skaparglädje och kreativitet. Här används olika tekniker och material - som måleri, skulptur och textiler - för att ge form åt uttryck och idéer. Lek, skapa och experimentera tillsammans, bara fantasin sätter gränserna!

Öppettider

Delta i någon av de kostnadsfria aktiviteterna som erbjuds under framförallt onsdagar, eller besöka Skapande Verkstad själv under utställningarnas öppettider (klicka här för att hitta alla öppettider). De kostnadsfria aktiviteterna är alltid onsdagar kl. 16:30-18:00 om inget annat anges.

Anmälan

Vissa aktiviteter kräver anmälan, andra inte - men du uppmuntras att anmäla din medverkan i Skapande verkstad till vår barn- och ungdomsbibliotekarie Fredrika. Detta för att Fredrika ska kunna förbereda material och upplägg.

  • Telefon: 0503 350 15
  • Mail: skapande.verkstad@hjo.se. 

Boka gruppaktivitet

Skapande Verkstad är kopplad till skola samt biblioteksverksamhet. Både grupper och enskilda barn och ungdomar är välkomna att boka tid i Skapande Verkstad.

  • Telefon: 0503 350 15
  • Mail: skapande.verkstad@hjo.se.

Blogg och instagram

Besök Hjo Biblioteks barn- och ungdomsblogg här. Hjo Stadsbiblioteks barn- och ungdomsavdelning har även instagramkontot @hjollen.

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Kulturkvarteret Pedagogien, Hjo

Välkommen till Kulturkvarteret Pedagogien. En spännande mötesplats för alla åldrar där du som gäst kan besöka bibliotek, turistinformation, utställningar, fest- och konferenslokaler, skapande verkstad och biograf - allt under ett och samma tak.

Läs mer
Kontaktinformation

Hjo Stadsbibliotek

Bangatan 1 B

54430 Hjo


Telefon: +46 503 350 15


E-post: skapande.verkstad@hjo.se

Hemsida: hjo.se/kultur--fritid/skapande-verkstad/