({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: Jesper Anhede

Paketerbjudanden under Kulturhöst i Västsverige

Här hittar du höstens charmigaste paketerbjudanden där bekvämt boende kombineras med smakfull mat och kulturupplevelser. Välj mellan musikpaket i skärgården, paket med fikavandring, slottsguidningar och mycket annat.

 

 

Höstpaket i en mysig fikastad i ljus

  Grand Hotel Alingsås, Alingsås

Spendera en vistelse på anrika Grand Hotel i hjärtat av kaféstaden Alingsås i Västsverige. I utbudet finns det där lilla extra som sätter guldkant på tillvaron. Här finns två paket att förgylla hösten med - Lights in Alingsås och Guidad fikavandring. 

I paketen ingår: 

Lights in Alingsås: Övernattning i dubbelrum, frukostbuffé, guidad ljusvandring, tre-rätters meny, fika på Nygrens Café – kaffe & bakverk

Läs mer och boka

Guidad fikavandring: Övernattning i dubbelrum, frukostbuffé, fikavandring, 3-rätters middag samt ett glas vin, öl eller alkoholfritt i hotellets lounge.

Läs mer och boka

 

Höstpaket med bokäventyr 

  Jula Hotell, Skara

Boka in ett spännande bokäventyr för hela familjen. Följ med genom bokens historia med hjälp av pyssel och lek. Från berättandet runt den sprakande elden, via runstenar och spännande boktryckarkonst. Sov och är gott på Jula Hotell som även erbjuder en egen konsthall. 

I paketet ingår: Övernattning i familjerum med frukost, biljetter till Bokäventyret, entré till Vilanbadet och kvällens varmrätt.

Läs mer och boka

 

Höstpaket med familjens bokäventyr

  Järnvägshotellet, Skara

Järnvägshotellet Bed and Breakfast ligger mitt i centrala Skara med gångavstånd till naturområden, idrottsplatser, shopping, caféer och kultur. Ta med familjen till vackra Skara och besök Bokäventyret i det Gamla biblioteket.

  • I paketet ingår: Övernattning och frukostbuffé, eftermiddagsfika vid ankomst, entré till Bokäventyret och sen utcheckning. 

Läs mer och boka

 

Höstpaket med musik vid havet

  Slussens Pensionat, Orust

Det bohuslänska musikhotellet Slussens Pensionat ligger alldeles i vattenlinjen, på Orust. Här njuter du av det mesta som Bohuslän har att erbjuda – salta hav, god mat och musik. Se hotellets evenemangskalender för val av konsert för paketet. 

  • I paketet ingår: Övernattning och frukost, trerätters middag och konsertupplevelse.

Läs mer och boka

 

Höstpaket med tvådagars upplevelse

  Läckö-Kinnekulle, Lidköping

Upptäck Läckö-Kinnekulleområdet i höst - cykla, vandra eller ta dig runt med bil längs slingriga småvägar, smaka på det lokala köket och leta unika minnen i personliga butiker. I paketet får du chansen att uppleva det bästa av natur, konst, hantverk, historia och mattradition i Destination Läckö-Kinnekulle. 

  • I paketet ingår: Två övernattningar i dubbelrum inklusive frukost, två stycken två-rätters middagar, fika på Garströms konditori, entré till Läckö Slott, Kinnekulle utsiktstorn, Hellekis Säteris trädgård och Vänermuseet samt vandringskartor i området.

Läs mer och boka

 

Höstpaket med kultur, historia och musik

  Kroppefjäll B&B, Dals Rostock

Mitt i den dalsländska vildmarken ligger Kroppefjäll Bed & Breakfast. En naturskön oas med mängder av stimulerande utomhusaktiviteter i den gamla kurorten Dals Rostock. Boka ett paket och upplev både natur, historia, intim livekonsert, utsökt mat lagad på lokala råvaror samt ett bekvämt boende.   

I paketen ingår:

Kultur, historia & växter: 2 nätters övernattning, frukost (2 dagar), lunchpaket (1 dag), middag (2 dagar) samt besök och rundvandring med Kerstin Ljungqvist i Brunnsparken.

Läs mer och boka

Live med Ellen Krauss, 2 oktober: Intim konsert med Ellen Krauss, middag på lokalproducerade råvaror, övernattning och frukost. 

Läs mer och boka

Live med Bror Gunnar Jansson, 13 november: Intim konsert med Bror Gunnar Jansson, middag på lokalproducerade råvaror, övernattning och frukost. 

Läs mer och boka

 

Höstpaket med musik och god mat

  Albert Hotell, Trollhättan

Hotell med vacker utsikt över Trollhättan och Göta älv. Här njuter du av prisbelönt mat från det lokala skafferiet i ett White Guide rankat kök i kombination med en helkväll med fängslande texter och musik från Stefan Andersson. 

  • I paketet ingår: Övernattning och frukost, 3-rätters supé samt Stefan Andersson showbiljett.

Läs mer och boka

 

Höstpaket vid havet med kultur och vandring

 Bottna Inn Hotell,  Hamburgsund

Mittemellan Hunnebostrand och Hamburgsund ligger budgethotellet Bottna Inn. Med storslagen utsikt över Bottnafjorden väntar spännande kulturaktiviteter och avkoppling. 

  • I paketet ingår: Två nätter i dubbelrum, middag fredag och lördag, guidad vandring på lördagen inklusive lunchpaket och kulturhändelse i bygden på söndagen.

Läs mer och boka

 

Kulturhöst i Västsverige

Hösten har länge varit en tid för kulturella evenemang i Västsverige. Här kan du njuta av konstutställningar, musik, design och teater.