({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Lisa Candemyr

"Så får du folk att hitta dig, älska dig och berätta om dig"

  • 25 nov, 2022

Destination Läckö-Kinnekulle bjuder in till en inspirerande morgonföreläsning- och workshop med Kajsa Granberg!

OBS! ANMÄLAN ÄR STÄNGD. Kontakta nedan projektledare för eventuell sen anmälan. 

Ja men hur får man folk att hitta mitt företag, älska det jag gör och berätta om det för sina vänner? Det är frågan som tog Kajsa ut i världen på en upptäcktsresa. Ni får följa med ut på en inspirerande resa som benar ut svaren, och på vägen får du med dig lärdomar från några av Sveriges vassaste marknadsförare. Det här är en föreläsning för dig och din organisation inom besöksnäringen som behöver en energiboost och nya idéer och infallsvinklar på hur ni tar er framåt i varumärkesarbetet.

Att locka besökare handlar om att våga göra sin grej, fullt ut. Men det handlar också om att förstå hur digitala plattformar fungerar och hur man hjälper besökare att välja att komma till just ditt ställe framför något annat. Under den här fartfyllda föreläsningen får ni följa med Kajsa ut på äventyret att upptäcka några av Sveriges främsta besöksmål och hitta vad som är de gemensamma nämnare som har gjort att just de har lyckats sätta sitt namn på besökskartan.

Datum: 25/11

Plats: Lidbeckska huset (mittemot Stadtshotellet). Sal: Fullmäktigesalen. 

Kostnad: Gratis 

Tider: Frukost & mingel kl 8:00. Föreläsning, workshop och frågor kl 8:30-9:30. Frivillig mingeltid med Kajsa kl 9:30-10:00. 

OBS! Anmäl dig senast den 17/11. 

För frågor & mer info kontakta Paulina Kron, Projektledare Onlinebokningsbar Besöksnäring i Destination Läckö-Kinnekulle. 0510-234 12. paulina.kron@lackokinnekulle.se 

Projektet vänder sig till företag och föreningar som har turistiska produkter som går, eller skulle kunna gå, att boka men som idag inte finns tillgängliga digitalt. De företag projektet ser behovet hos är de som klassas på ”Sverige- och Norden- nivå” enligt Turistrådets kvalificeringsmodell, ”Sverige Norden-Världen” och då inte har tillgång till det stöd som Turistrådet Västsverige erbjuder. Inom besöksnäringen är det småföretagare och föreningar som står för det mesta av destinationens utbud och innehåll i form av till exempel båtturer, guidade natur- och kulturupplevelser, provsmakningar av olika slag, biljetter till evenemang med mera som ännu inte är onlinebokningsbara. 

Projektet pågår fram tills Oktober 2023. 

image401z.pngimagewa83q.png