({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Ida Svensson

Information gällande corona-viruset

Här finns information om hur coronakrisen kan påverka ditt besök i Destination Läckö-Kinnekulle samt information till dig som verkar inom besöksnäringen.

 

 

Kreativa lösningar i rådande Coronatider

Våra besöksnäringsföretag gör nu en enorm insats för att underlätta för boende och besökare under rådande coronakris. Med service utöver det vanliga erbjuder nu många av våra besöksnäringsföretag nya smarta lösningar - hemleverans, nummerlapp-system, utomhusservering m.m.

Om vi hjälps åt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kan vi ta del av alla dessa kreativa lösningar och fortsätta leva i vardagen. 

 

Kreativa lösningar

#HållLidköpingLevande och #HållGöteneLevande på sociala medier samlar alla kreativa och hjälpande lösningar. Vi försöker även lyfta flera av dessa på vår egen Facebook. 

 

Nyhetsbrev med inspirerande utflyktstips 

För dig som bor eller är på besök i Destination Läckö-Kinnekulle har vi samlat roliga tips på utflykter och annat du kan hitta på nu när situationen ser lite annorlunda ut. Vad sägs t.ex. om ett weekendpaket i vårhärliga Lidköping, en kombinerad vandring och fika på Kinnekulle eller en picknick i trädgården med hemlevererad fika direkt från favoritkonditoriet? Läs nyhetsbrevet här!

 

Inställda evenemang

Många arrangemang har eller kommer att ställas in till följd av Coronaviruset, men nästan alla erbjuder nytt datum till befintlig biljett. Om du har biljetter till ett evenemang och är osäker på vad som gäller bör du kontakta evenemangsarrangören för information. 

 

Vi uppdaterar även vår evenemangskalender löpande med information.

 

Driver du besöksnäringsföretag eller arbetar du inom besöksnäringen?

På Turistrådet Västsveriges webbsida finns mer information gällande coronakrisen för dig som verkar inom besöksnäringen. Läs gärna vårt nyhetsbrev också för senaste nytt!

 

Turistbyrån är öppen

Men vi rekommenderar att man söker efter information via våra digitala kanaler. // The Tourist office are open, but we recommend you to search for information via the following way.

 

Chatt: www.lackokinnekulle.se 

Facebook: Läckö-Kinnekullebygden

Instagram: lackokinnekulle

E-post: info@lackokinnekulle.se 

Telefon: +46 (0) 510-20020