({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
En flygbildsvy över en stad med ett vattendrag som flyter igenom staden.

Fotograf: Patrik Borgenhard

Specialboende under Power Big Meet

Under evenemanget Power Big Meet kommer det att finnas specialboende av det enklare slaget i form av tillfälliga campingplatser.

Bronäsvallen camping Power Big Meet 2023

Anläggningen och campingen drivs av Norra Härene Bollklubb och klubbhuset med duschar och toaletter blir Servicehus under campingperioden som sträcker sig över tiden för ”Power Big Meet”. Bronäsvallen ligger c:a 10 km syd om Lidköping och nås via samma väg som leder ut från Lidköping till Hovby flygfält. Kommer man söderifrån tar man av E20 vid Jung mot Lidköping. Avståndet till Hovbyfältet är c:a 4 km. 

Bokning via telefon på 073-966 54 64. Mer info och priser här.

Camping Hovby 2023

Det kommer inte vara någon camping på Hovby flygfält under Power Big Meet 2023.

Motorstadion Lidköping

Motorstadion ligger 8 km från Lidköpings Airport där Power Big Meet genomförs. Även i år kommer de att kunna erbjuda bekvämt boende för er som besöker Power Big Meet. Campingen drivs av Lidköpings MC klubb och alla intäkter går till klubbens verksamhet.

Det finns platser för husvagnar och husbilar och de har även har ett begränsat antal platser för tält, denna camping är ett lite lugnare område med bra standard. Det finns gott om permanenta duschar och toaletter. Allt är anpassat även för den som sitter i rullstol. Anläggningen är inhägnad och bemannad dygnet runt och har gratis Wi-Fi.
 
Campingen har öppet 6-8 Juli (Torsdag-Söndag). Pris per plats 500:- /natt. Då ingår plats för en husvagn/tält och en bil. De tillåter inga militär tält. Plats på gräs och tillgång till El i mån av tillgång
För mer info om anläggningen besök www.motorsportarenan.se
Den som förhandsbokar har garanterad plats. I mån av plats går det även att boka när man anländer.
 
Förhandsbokning sker via ett mail till : ordforande@lidkopingsmck.se