({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
17
jun
-
26
aug

Andreas Eriksson - Rötter
Lidköping

Utställning med Andreas Eriksson

Andreas Eriksson konstnärskap rör sig mellan figuration och abstraktion. I de meditativa verken som har naturen som central tematik återfinns rumsligheter där vi som betraktare kan vila.

Andreas arbetar parallellt med olika medium såsom måleri, textil, fotografi och rörlig bild. Det finns en stringens genom hela hans konstnärskap då hans bildspråk är konsekvent oavsett vilket medium han rör sig inom.

Under sommaren 2023 visar Lidköpings Konsthall och Vänermuseet kompletterande utställningar som ger besökaren möjlighet att djupdyka i Andreas Erikssons konstnärskap.

Lidköpings Konsthall visar målningar från de senaste 10 åren som konstnären har sparat till sin egen samling. Vänermuseet visar Andreas stora bokproduktion. Många av böckerna, som är fotobaserade, har sin utgångspunkt i den geografi som finns runt Lidköping där han bor och verkar.

 

Utställningen på Lidköpings Konsthall visas mellan 17 juni - 26 augusti. 
Utställningen på Vänermuseet visas mellan 3 juni - 26 augusti.

Lidköpings konsthall

I Lidköpings Konsthall kan du ta del av konstutställningar, workshops, föreläsningar och mycket mer. Konsthallen är en mötesplats för alla, där du blir inspirerad av, får kunskap om och kan pröva på samtidskonst.

Läs mer
Kontaktinformation

Lidköpings kommun

Lidköpings konsthall

531 38 Lidköping


Telefon: +46 0510770000


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida