({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Nicolas Krizan

29
nov
-
09
feb

HEMÅT!? Skaraborgska serieskapare
Lidköping

HEMÅT!? Skaraborgska serieskapare visas utanför Vänermuseet fram till 9 februari

Du känner förmodligen till Bamse, Katten Nils, Mumin, Buster och 91:an. Men hur är det med Kapten Stofil, Siri, Adrian, Singel i Stan och Ångestmannen? Eller Death Piglet, Signe, 1000 ögon, Harmannen och Mallan? Dessa och många andra serier skrivs och tecknas av skapare med anknytning till Skaraborg. Nu ska deras alster visas på Vänermuseet.

Utställningen HEMÅT – Skaraborgska serieskapare som skulle visats under våren på Vänermuseet har på grund av Coronaviruset flyttats fram till hösten med vernissage 29 november, utomhus.

Utställningen kryddas med de alster som allmänhet och elever i alla åldrar har tecknat som dokumentation om denna speciella period med pandemi.

Vernissage utomhus den 29 november kl.11 och Digital Workshop med Nicolas Krizan.

Ålder: Alla
Plats: Framför Vänermuseet

Vänermuseet

Beläget i Lidköpingsbukten vid Vänerns strand, bjuder Vänermuseet besökarna på ett omfattande program året om. Spännande utställningar, aktiviteter och föredrag som speglar livet i, på och vid Vänern.

Läs mer
Kontaktinformation

Vänermuseet

Framnäsvägen 2

531 54 Lidköping


Telefon: +46 510 770095


E-post: Skicka E-post

Hemsida: vanermuseet.se