Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Roger Borgelid

07
sep
-
08
sep

Höstrundan på Kinnekulle
Götene

Möt det blommande berget i Höstskrud

Möt höstens alla färger på Kinnekulle tillsammans med utställare, gäster, hemvändare och alla som bor i trakten. Höstrundan är ett evenemang där aktörerna på Kinnekulle nu avrundar årets säsong med att erbjuda en helg fylld av mat och mathantvek, byggnadsvård och återbruk och dessutom trevliga mat- och kaffeserveringar runt om på Kinnekulle!

Varje medverkande aktör har ett nummer som är utmärkt på kartan i programbladet för Höstrundan. Samma nummer hittar du på orange skylt vid vägkanten när du närmar dig. I programbladet hittas även beskrivning av varje aktör. Programbladet finns HÄR och att hämta på Turistbyrån i Lidköping.

Arrangör: Mötesplats Kinnekulle


Höstrundan Kinnekulle - en del av biosfären

Vänerskärgården med Kinnekulle utnämndes 2010 av Unesco som ett av världens biosfärområden. Det betyder att vi arbetar för att utveckla vår bygd med tanken att även kommande generationer ska kunna leva och njuta av Kinnekullebygden på samma sätt som vi gör idag. Flera av Höstrundan Kinnekulles aktörer är certifierade för ekoturism genom att erbjuda produkter och aktiviteter som är närproducerade och miljövänliga. Vi hoppas att du som besökare också vill vara en del i biosfären. Hjälp oss att hålla rent, ät gärna närproducerad mat och använd miljövänliga transportmedel. Höstrundan Kinnekulle grundar sig i biosfärområdets arbete för hållbar utveckling. Läs mer om Biosfärområdet HÄR.

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Mötesplats Kinnekulle - ordf. Anders Karlsson


Telefon: +46 70 396 65 54


Hemsida: Till hemsida