Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Destination Läckö-Kinnekulle

02
nov

Konstafton
Lidköping

Konstafton i Lidköping

Nu har det återigen blivit dags för Konstnärsföreningen LIDAN att genomföra Konstafton på Alla helgons dag, i år den 2 november. Den visas i en rad olika lokaler, är ofta tyst, berör med hjälp av färg, ljus, skugga, svärta, lera, former och fantasi. En makalöst färgstark smältdegel av konst i alla former. En afton med möten, samtal och uttryck, intryck, en afton att bli berörd. 

Lördag 2 november kl. 12.00 invigs Lidköpings Konstafton på Sockertoppen i Sockerbruket (plan 5). Det är tolfte året i rad som konstnärerna möter sin publik på och förra året beräknades över 27 000 besök. Ger du dig ut på upptäcktsfärd med ett öppet sinne kommer du inte bli besviken. Konsten och konstnärernas förmåga visar ständigt på nya hörn av verkligheten. Konstafton pågår från invigningen kl. 12:00 fram till midnatt.

Under invigningen på Sockertoppen blir det blir invigningstal av Bodil Warolin, ordförande i Rörstrands museum AB och i Destination Läckö-Kinnekulle AB. Dessutom blir det Rörelseperfomence med Berith Stennabb, performencekonstnär, och Billie Hammarberg, dansare.

Läs mer om Konstafton HÄR.

Program

Tryckt program kan du hämta på Turistbyrån i Lidköping. Det kommer även finnas att hämta i Sockertoppens Foajé under Konstafton. Du kan också läsa programmet HÄR. Nytt för i år är att du även hittar Konstafton som en rundtur i Läckö-Kinnekulles app! Där ser du samtliga platser utmärkta på en karta och du kan bocka av de du besökt. Toppen! Ladda ner ”Läckö Kinnekulle” via App store eller Google play.

Kontaktinformation

Konstnärsföreningen Lidan

Vinbergsgatan 2

Lidköping


Telefon:


E-post: lnordstrom@telia.com

Hemsida: konstafton.se