({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Jesper Anhede

29
jun
-
01
jul

Läckö Kajakträff 2018
Kållandsö

Kajakträff i skärgårdsmiljö

Under helgen efter midsommar kommer kajakentusiaster från när och fjärran att mötas på Läckö Slott för att njuta av paddling i världsklass.

Vänerns skärgård runt Kållandsö är en gömd pärla för många paddlare. Med sina hundratals öar, kala skär och fina naturhamnar är det perfekt för alla nivåer av paddling. Oavsett om man vill ta sig ut på en enkel eftermiddags tur eller en mer utmanade rundpaddling av hela Kållandsö. För att få fler att upptäcka detta arrangeras Läckö Kajakträff för första gången i sommar 29 juni-1 juli.

Prova-på paddling

Har du aldrig provat att paddla kajak men är nyfiken? Då har du chansen denna helg, Navens Kajak kommer att arrangera prova-på paddlingar för alla som är intresserade. Under helgen kommer även Friluftsfrämjandet vara på plats och erbjuda guidade paddlingar i grupp, perfekt för dig som känner dig lite osäker på vart man ska paddla eller helt enkelt vill ha sällskap!

Inspirerande kvällar

Under helgen kommer det erbjudas inspiration från många håll. På fredagen kommer kajakgurun Björn Thomasson att prata om dimensioner och prestanda och varför kajaker bär sig åt som de gör, han kommer även erbjuda teknikkurs under helgen. På lördag kväll kommer äventyrerskan Renata Chlumska prata om sin kajakexpedition runt USA som varade i 439 dagar.

Restaurang Stallet kommer skapa stämning på kvällarna med härliga middagar.

Vykortsvänlig campingplats

Läckö Slott camping kommer att arrangera camping på den bästa platsen som området har att erbjuda; i hjärtat av Kungsviken med ståtliga Läckö Slott som bakgrund. För det som vill ha det lite mer bekvämt efter en hel dag i kajak finns hotellrum på Naturum Vänerskärgården – Victoriahuset.

Mer mer information och program gå in på hemsidan www.lackokajaktraff.se

Arrangeras av Destination Läckö-Kinnekulle AB i samarbete med Kållandsöföreningen och Friluftsfrämjandet.

Kontaktinformation

Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg

53131 Lidköping


Telefon: +46 510 200 20


E-post: info@lackokajaktraff.se

Hemsida: lackokajaktraff.se


Destination