Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

19
sep

Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan
Lidköping

Magnus succéshow gästar Lidköping våren 2020

OBS!
Denna konsert är flyttad till hösten 2020, lördagen den 19 september på grund av rådande situation med coronaviruset (COVID-19). Ursprungsdatum var 3 april. Samma biljett gäller.

 

Efter en slutsåld vårturné och höstsäsong på Lilla Cirkus i Stockholm 2019 är det dags för Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan att återigen åka ut på stor turné. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar - och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Under våren 2019 var Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen "Från Barbados till Gamla Stan”. Under hösten fick showen sin fortsättning i Stockholm. Nu laddar Magnus för att återigen hoppa i glitterkostymen och ta med den kritiker- och publikhyllade showen ut på turné, där han tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

Datum & Tid: 3 april, 19:30
Plats: Idrottens Hus, Lidköping
Längd: 120 minuter, ingen paus
Pris: 650kr
Biljetter köpes på nortic.se eller på Turistbyrån i Lidköping 0510-200 20

 

Arrangörens uttalande ang. Coronaviruset

På grund av Coronaviruset har regeringen tagit ett beslut, på rekommendation av Folkhälsomyndigheten, att allmänna sammankomster med mer än 500 personer ska förbjudas. Förbudet gäller tills vidare. Vi tar situationen på största allvar och följer folkmyndighetens anvisningar.

Kommande shower avseende Från Barbados till Gamla Stan kommer alltså spelas enligt plan då kapaciteten ej överstiger 500. På de spelplaster som har högre maxkapacitet har vi säkerställt att antal personer inte kommer överstiga 500. 

Ring vid frågor: 0455-61 97 00

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Krall


Telefon: +46 455 61 97 00


E-post: info@krall.se

Hemsida: krall.se/