Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
13
jun
-
01
aug

Motortorsdag
Lidköping

En motorträff för hela familjen

MotorTorsdagar i Lidköping är ett event för hela familjen och anordnas under fem torsdagar under sommaren. Första träffen anordnas i samband med fjolårets succé av Internationell Food Festival den 13 Juni. Efter det kommer träffen bli av den 11,18, 25 Juli och 1 Augusti. 

Mitt på Nya stadens Torg får fordon och utställningsbilar visa upp sig framför det stora Rådhuset. Alla fordon är då välkomna så som Veteran, Muskel, Stukade/Stylade, moderna bilar och Motorcyklar. Kom och njut av bilar och motorcyklar i alla olika former! Träffen startar klocklan 17 och håller på till cirka 20. Vill du vara säker på att se mest antal fordon rekommenderar vi att du kommer tidigt.

TIPS! Varje motor-torsdag är det gratis-konsert i Stadsträdgården som startar klockan 19, passa på att kombinera dessa två evenemang!

 

Hjälp oss att visa allt som händer i sommarfina Lidköping. Tagga gärna dina bilder och inlägg i sociala medier med #sommarilidköping

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Lidköpings Kommun

Skaragatan 8

53132 Lidköping


Telefon: +46 510 77 00 00


E-post: kommun@lidkoping.se