Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

22
maj

INSTÄLLT Nattvandring på Kinnekulle
Kinnekulle

Friluftsfrämjandets traditionsenliga och uppskattade nattvandring

Regeringen beslutade den 11 mars 2020 om en förordning om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Det innebär att detta evenemang kommer att ställas in. För mer upplysningar om förordningen besök https://www.regeringen.se/

En ca mils lång vandring som startar i Hällekis och löper upp till toppen av Kinnekulle för att på nervägen passera förbi stenbrottet och till slut gå i mål i Hällekis igen.

Längs med vägen finns flera stationer med diverse förtäring, men visst går det lika bra att packa med sig lite egen kvällsfika i ryggsäcken. Det bjuds även på och musikunderhållning längs vägen och vinster utlottas på ditt startkort och en dragningslista finns vid målet. 

Vandringen sker på såväl skogsstig, grusväg och asfaltsväg, vissa delar kan därmed vara lite besvärlig för barnvagn. Men inga problem, det finns skyltat alternativ väg för barnvagn. Hundar är välkomna på vandringen, men tänk på medvandrare så håll hunden kopplad och givetvis plocka upp efter den. 

Starten är vid elljusspåret intill skolan och sker mellan 19.30 - 21.30. Du väljer när du vill starta och du vandrar i din egen takt. Ingen anmälan krävs och man behöver inte vara medlem i Friluftsfrämjandet för att gå Nattvandringen. Vuxen 50 kr, barn upp till 12 år 10 kr. 

Välkomna!

Kontaktinformation

Friluftsfrämjandet


Telefon: +46


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida