Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
15
jun
-
24
aug

Papier - Konstutställning
Lidköping

Sommarens utställning i Lidköpings konsthall

I utställningen Papier möter Bea Szenfelds spektakulära pappersplagg Stina Wirséns lustfyllda bildvärld. I gränslandet mellan konst och mode möts de båda konstnärerna i en ömsesidig förkärlek för det analoga, för handens arbete och för det gemensamma arbetsmaterialet, pappret. Tillsammans skapar de en värld där konstbegreppet utvidgas och kreativiteten är oändlig.

Bea Szenfeld, född 1972 i Polen, bor och verkar i Stockholm. Bea spenderade sin gymnasietid på De la Gardiegymnasiet i Lidköping där hon gick estetprogrammet. Ingen har väl glömt Alice Bah Kuhnkes fantastiska kreation under förrförra årets Nobelfest som var signerad Bea Szenfeld. Beas papperskreationer var även en del i öppnandet av Eurovision Song Contest i Sverige 2016 och har setts på artister som Lady Gaga och Björk.

Stina Wirsén, född 1968, bor och verkar i Stockholm. Stinas illustrationer spänner över vitt skilda fält, då hon gör allt från modeillustrationer till illustrationer i dagspress, barnböcker och offentlig konst. Stinas bildvärld är enkel i sin elegans samtidigt som den är expressiv. Hon har förmågan att fånga stora känslor i det lilla och hennes teckningsstil är omisskännlig, spontan och rättfram.

Utställningen pågår från 15 juni till 24 augusti.
Konsthallens öppettider hittar du HÄR.

Vernissage 15 juni klockan 10-15
Invigning klockan 12.

Lidköpings konsthall

I Lidköpings Konsthall kan du ta del av konstutställningar, workshops, föreläsningar och mycket mer. Konsthallen är en mötesplats för alla, där du blir inspirerad av, får kunskap om och kan pröva på samtidskonst.

Läs mer
Kontaktinformation

Lidköpings kommun

Lidköpings konsthall

531 38 Lidköping


Telefon: +46 0510770085


E-post: Skicka E-post

Hemsida: lidkoping.se