({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Inspiration från cykelsadeln

Nyfiken på hur det ser ut? Häng med Daniel Magnusson på en cykeltur från Gråbo till Sjövik på gamla banvallen längs med den vackra sjön Mjörn Vi vågar lova att du vill ut!

Hittar du till Smygvägen?

Mitt på inlandsbygden ligger skärgården. Det är sant. Den som tror att väg 190 enbart är en väg, kommer bli besviken. Den som faktiskt beger sig hit, kommer att bli betagen. Kring sjön Mjörn är uttrycket om "oslipade diamanter" en kittlande metafor! Upptäck själv!

Äta i närheten

Här är det inte långt mellan jord och bord. Lantliv i Stannum, rökta ribs i industriområdet eller gott från torget. Bra med inspiration för både ett stopp på utflykten, eller helt enkelt att fylla matsäcken med!

Vi samverkar inom LAB190

Väg 190 är cirka 70 km lång och skär genom fyra kommuner; Göteborg, Lerum, Alingsås och Essunga. Det ingår i en av de gröna kilar som i Strukturbilden för Göteborgsregionen (GR) lyfts fram som viktiga för en hållbar samhällsutveckling. Arbetsgrupperna är Gröna näringar, Besöksnäring och Infrastruktur.

Visit Lerum

Guiden till att uppleva och göra

Det finns mycket att se och uppleva i Lerum - för en dag, ett dygn eller rentav ett litet längre semesteräventyr! Och det pågår många evenemang tack vare ett kreativt föreningsliv och engagerade företagare som arrangerar och bjuder in.