({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Inspiration från cykelsadeln

Nyfiken på hur det ser ut? Häng med Daniel Magnusson på en cykeltur från Gråbo till Sjövik på gamla banvallen längs med den vackra sjön Mjörn. Vi vågar lova att du vill ut!

Har du hört Stora Lundbymål?

Lyssna till Marianne Josephsson när hon berättar om sin skoltid på gammalt Lundbymål.

Hittar du till Smygvägen?

Mitt på inlandsbygden ligger skärgården. Det är sant. Den som tror att väg 190 enbart är en väg, kommer bli besviken. Den som faktiskt beger sig hit, kommer att bli betagen. Kring sjön Mjörn är uttrycket om "oslipade diamanter" en kittlande metafor! Upptäck själv!

Äta i närheten

Här är det inte långt mellan jord och bord. Lantliv i Stannum, rökta ribs i industriområdet eller gott från torget. Bra med inspiration för både ett stopp på utflykten, eller helt enkelt att fylla matsäcken med!

Visit Lerum

Guiden till att uppleva och göra

Det finns mycket att se och uppleva i Lerum - för en dag, ett dygn eller rentav ett litet längre semesteräventyr! Och det pågår många evenemang tack vare ett kreativt föreningsliv och engagerade företagare som arrangerar och bjuder in,