({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
nääs fabriker, badhuset utomhus vid sjö, höst och bubbelpool, sävelången

Fotograf: Annie Hyrefeldt

Bad och bastu

Rekreation för både kropp och knopp genom bad eller bastu är något som hör säsongen till. Kallbada, varmbada, basta och njut på spa. Detta är din guide till besöksmål med härliga upplevelser kring bad och bastu i Lerum.

 

Här kan du unna dig en stunds avkoppling

Nääs Fabriker

Precis in till sjön Sävelången och hotellet finns Nääs Fabrikers Badhus på 450 kvadratmeter. Här erbjuds två olika bastukoncept med torr-och arombastu samt två varma bubbelpooler utomhus som håller 38 grader året om. Möjlighet finns att kallbada från någon av bryggorna ner i sjön för den som önskar. I loungen finns alltid frukt, nötter, vatten, brädspel och sköna grupper att sitta i. Vissa tider är även baren bemannad, där du bland annat kan beställa dryck och gott tilltugg. 

Härliga produkter förhöjer upplevelsen och i receptionen finns det möjlighet att köpa till de egna- och närproducerade badhusprodukterna. Påsen innehåller en kropps- och ansiktsskrubb, ansiktsmask och ansiktskräm på 50 ml styck.

Boka ditt besök

Fotograf: Jonas Ingman

 

Öijared Resort 

I en egen värld av vackert natur- och kulturlandskap erbjuds rekreation i den moderna relaxavdelningen. Njut av såväl torrbastu som aroma- och ångbastu, klassisk pool, en varm utomhuskälla samt isduschar. Badkonceptet leder dig genom hetta, kyla och njutning för en skön upplevelse för både kropp och själ med ekologisk gudvård från Maria Åkerberg. 

Boka ditt besök

 

The Tannery Club

Vackert beläget precis intill Säveåns naturreservat och den magiska ån, med Gotaleden i direkt anslutning erbjuds här en mysig vedeldad bastu. Träna ute i naturen, vandra, cykla eller delta på ett ledarlett träningspass inne i lokalen till The Tannery Club, såsom klättring, styrka eller yoga, för att därefter unna dig en stunds avkoppling i värmen. Strax utanför bastun med utsikt över Säveån, finns även en flytbrygga för den som vill ta sig ett härligt dopp. 

Boka ditt besök

Fotograf: The Tannery Club

 

Actic Lerum - Vattenpalatset

Ett fantastiskt utflyktsmål för hela familjen med upplevelser för både stora och små. Utöver häftiga vattenrutchkanor, 25-metersbassäng och Champangepool finns här också bastu, bubbelpool och ångbad i en egen lugn relaxavdelning. Sjunk ner i en skön och varm bubbelpool och finn återhämtning, fika och tilltugg finns att tillgå. 

Boka ditt besök

Fotograf: Vattenpalatset

 

Göteborgs bastuflotte

Upplev varma bastubad och trevlig gemenskap i unik miljö mitt på sjön Aspen. Flotten är cirka 50 kvadratmeter och utrustad med bastu, loungedel och uteplats för ett sällskap att avnjuta året runt. Välj mellan att ta med egen mat och dryck, det går bra att grilla på plats, eller boka ett färdigt paket via arrangören. Ni körs ut med båt cirka 200 meter från Aspen station. 

Boka ditt besök 

 

Fotograf: Johan Pettersson

Upptäck också