Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

25
maj
-
26
maj

REKO på Nääs 2019
Nääs, Floda

Festivalen för dig som gör!

Under helgen 25-26 maj kan du gå en kurs, vara med på workshops och lyssna på föredrag - allt om kreativ slöjd, matkultur, byggnadsvård och hantverk. Det blir även inspirerande föredrag av nyckelpersoner inom hantverk, byggnadsvård och matkultur, samt flera happenings under helgen. Helt enkelt ett garanterat skönt häng i de vykortsvackra omgivningarna vid Nääs slott. 

Mathantverk

Matkreatören och hållbarhetsivraren Matts Johansson från bland annat Jernbruket och Garveriet i Floda frestar våra smaklökar och bjuder på spännande mathantverk.

Hållbart & Återbruk

Hållbarhet genomsyrar hela festivalen. Vi strävar efter ett hållbart samhälle och vi gillar det som är schysst, sunt och hållbart! Kan vi locka med bland annat retroloppis och återbruksworkshop?

Hantverk

Vi brinner för traditionella hantverk! Passa på att prova på praktisk byggnadsvård och slöjd. Vi arrangerar en mängd olika aktiviteter. I år är lera ett tema och under årets festival möter du hantverkare som använder materialet på ett lika traditionellt som nyskapande sätt. 

Mer information: 
Inträde: Gratis, men avgifter för workshops, master class, mat mm tillkommer. Information om kostnader, betalning mm kommer senare. 

Kollektivtrafik: Åk buss till hållplats Lilla Nääs och promenera till festivalområdet (ca 20 min). Åk tåg till Floda och promenera/cykla till festivalområdet (30 min/10 min).

Parkering: 50 kr/dag

slojdochbyggnadsvard.se/reko

Arrangör: Slöjd & Byggnadsvård och Västarvet, en del av Västra Götalandsregionen, i samarbete med Nääs Slott. 

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Slöjd & Byggnadsvård

Hos Slöjd & Byggnadsvård på Nääs kan du botanisera i butiken och biblioteket, besöka spännande utställningar, delta i lärorika kurser och få goda råd om hantverk och tekniker.

Läs mer
Kontaktinformation

Slöjd & Byggnadsvård

Otto Salomons väg 4

448 92 Floda


Telefon: +46 104414360


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida