({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
15
okt

Sandvargen
Lerum

FULLBOKAT

FULLBOKAT!

Rekommenderas för barn mellan 6 och 10 år.
Dergårdsteatern
Samarr: Musik i Lerum
Biljetter: Lerums Bibliotek

Välkommen att slå dig ner med Sandvargen under en stjärnhimmel där alla får plats. Barnopera baserad på Åsa Linds älskade trilogi.
Zackarina bor i ett hus vid havet med sina föräldrar. Ur sanden på stranden gräver hon fram en ny vän: den kluriga Sandvargen. Tillsammans leker de sig in i livets stora frågor, där också publiken spelar roll. I den poetiska berättelsen finns plats för både det vardagliga och det existentiella, gestaltat med humor, värme och respekt.
Sandvargen som barnopera är ett nyskrivet verk baserat på Åsa Linds prisade, Augustnominerade och välkända trilogi som nu får liv och melodi. Den filosofiska operan är skriven av Johanna Fridolfsson och Malin Aghed, och regisseras av Emelie Sigelius.

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Dergårdsteatern

Dergårdsteatern i Lerum är en av Västsveriges största teatrar med plats för 362 personer. Ett stort antal människor besöker Dergårdsteatern varje år. Här visas allt ifrån kammarmusikkonserter och lokalrevyer till jazzkvartetter, dans, musikal och skolföreställningar.

Läs mer
Kontaktinformation

Dergårdsteatern

Alingsåsvägen 9

44335 Lerum


Telefon: +46


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida