({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Gunilla Hallset, LESS

17
jun
-
16
aug

Sommarseglarskolan2024
Lerum, Lessudden

Seglarskolan pågår under veckorna 25-27 samt vecka 31-32

Vill du lära dig att segla? Vill du kanske bli en bättre seglare?

Då är du välkommen till våra seglarläger i sommar. Segling, utflykter, lek, bad och kappseglingsträning. Vi har utbildade seglarinstruktörer och du får låna klubbens jollar som är Optimist, RS Tera, RS Feva och C55

Seglarskolan pågår under veckorna 25-27 samt vecka 31-32

Lerums Segelsällskap har arrangerat seglarskolor sedan 1969 - nu blir det alltså 55:e säsongen.  Sjön Aspen fungerar utmärkt bra för att lära sig segla och göra utflykter på, men fungerar även som seglingsarena där bland annat Lerums Seglargymnasium valt att förlägga sin verksamhet.   

Lerums Segelsällskap anordnar seglarskola varje sommar. Våra instruktörer är utbildade av Svenska Seglarförbundet, SSF och LESS pirat- och sommarseglarskolor är certifierade av SSF. Detta garanterar hög kvalité för de cirka +100 elever vi utbildar varje år.

  • För de yngsta, 6-7-åringarna, har vi Piratseglarskolanunder våren och hösten. Simkunnighet 25 meter.
  • För de simkunniga något äldre, 7 -15 år, olika båttyper, erbjuder vi sommarseglarskolan. Du behöver kunna simma 200 meter för att vara med i seglarskolan.
  • Kursen riktar sig till både nybörjare och fortsättare där vi delar upp eleverna i grupper efter deras kunskap och färdigheter på vattnet

Att lära sig segla är för många en stor upplevelse, oavsett ålder. Att själv kunna manövrera en båt, ett tävlingsredskap ute på havet eller segla med vänner på en sjö med endast vind och vågor som drivkraft är en fantastisk känsla.

 

Välkommen till LESS Seglarskola!

 

 

Lerums segelsällskap

Läs mer
Kontaktinformation

Lerums Segelsällskap

Seglarvägen 19

44330 Lerum


Telefon: +46


Hemsida: less.nu/