({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: pixabay

Upplev de vackra trakterna i Lerums kommun från hästryggen. Här kan du rida längs strandkanten ute vid Nääs slottsområde eller rida fram på en av våra fjorton ridvägar på olika ställen i våra härliga skogar.

Viktigt att tänka på när du rider

Glöm inte att tänka på hur du får rida i naturen enligt allemansrätten. Hästens tyngd ökar risken för skada på skog, mark eller väg. Som ryttare behöver du därför visa extra stor hänsyn när du rider på annans mark. 

Burhults stuteri och ridskola

Ridskolan har lagt grunden för många duktiga tävlingsryttare och på våra småponny grupper har vi bara ponnyer i samma storlek. För dig som har ridit tidigare eller vill prova på i vuxen ålder har vi våra fina welshcoben som passar bra till detta.

 

Gråbo ridklubb

Klubben bedriver en liten ridskoleverksamhet med 11 hästar och ponnyer. Utbildningsnivån är från nybörjare till mer avancerade, både vuxna och barn. Som max är det 8 elever i en grupp. Ridtiden varierar mellan 45-60 minuter.

 

Nääs ridcenter

Välkommen till Nääs Ridcenter Vi jobbar för att alla skall känna sig välkomna till vår fantastiska miljö uppe vid Nääs Slott.

 

Stall Toleryd

Välkommen! Vi är den familjära ridskolan i Lerum med 16 stycken ponnys i storlek 130 - 148 centimeter i mankhöjd och några små hästar.

 

Wiebo ridstall

Vi välkomnar alla ryttare och har grupper för alla åldrar och nivåer.